un numar incredibil de rateuri (motiv pentru care o parte din echipament necesita ceva adaptari)
... pana acum foloseam firul ala de la tine care ar tine vreo 19kg (nu retin grosimea) si la urmatoarea partida voi incerca sa pescuiesc cu unul dat pana in vreo 7kg iar in locul unui inaintas de 0,5 voi pune 0,3 sau 0,35. Evident ca voi avea cu mine si tamburul de rezerva pentru orice eventualitate. Ramane de vazut ... poate nu vor mai fi acolo avatii
Ciudata treaba asta cu rateurile la avat....
Erau doar lovituri si gata..sau si intepati cateva secunde? Pentru ca voblerele au ancore... si cam greu cu rateul... Eu unul am patit f rar rateu la avat.. pescuiesc cu textil subtire... arareori cu leader de fluoro in fata. Am l lanseta de 2.4m 10-40g (real) cu varful putin moale... si e suficient. Cum ziceam f rar se intampla sa ratez.. stiu eu..poate unul din 10 atacuri, poate si mai rar...
Avatul asta e mare bagabont![]()
Ciudata treaba asta cu rateurile la avat....
Erau doar lovituri si gata..sau si intepati cateva secunde? Pentru ca voblerele au ancore... si cam greu cu rateul... Eu unul am patit f rar rateu la avat.. pescuiesc cu textil subtire... arareori cu leader de fluoro in fata. Am l lanseta de 2.4m 10-40g (real) cu varful putin moale... si e suficient. Cum ziceam f rar se intampla sa ratez.. stiu eu..poate unul din 10 atacuri, poate si mai rar...
Avatul asta e mare bagabont![]()
... au fost mai putine rateuri dar si mai slab activi avatii. au fost cazuri de lovituri si cateva in care erau pierduti pe traseu
No ,nu-i bun sfatul?Pai eu zic sa dati ziua si sigur reduceti rata ratarilor !!!No ,nu-i bun sfatul?
Serios acuma ,ma gandesc ca un echipament mai fin si o viteza mai mica de recuperare ar putea ajuta...
...dar din pacate nu sunt genul de om care face asa ceva.Nu papa ziua...
)) Oricum a fost distractiv pentru mine si colegul meu cand vedeam avatul la trei metrii de noi cum da roata nalucii,exact ca un catel si o impinge cu botul
)))) Pe aceeasi naluca cu ceva partide inainte am avut atac si peste aproape pe fiecare lanseu.Acum era circ in schimb.Noroc ca avem vreo 3 variante de schimb si apoi i-am pacalit din nou.Ce-mi pare rau e ca nu am filmat pupaturile
)) Am auzit ca Sufix 832 nu e prea ok,in schimb am pescuit cu Sufix Performance Braid si chiar mi-a placut.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH