Crystal Vibe de 7 cm prinde avat garantat ! Cu cel de 9 cm iti recomand sa nu dai ! E ...riscant!![]()
[.....] nu pot sa nu constat lipsa gumelor din trusa de avat![.....]
in poza ta cu nalucile pt. avat vad si un Slider de la Salmo (de 7 cm , banuiesc)
ai prins vreodata la Slider ?
Si eu sunt unul dintre cei care cara dupa el un Slider de 7cm cu gandul ca poate poate reusesc sa ii fac deschiderea la avat. cu toate ca am vazut destui oameni care au prins avat la Slider, eu unul inca nu am reusit. adevarul e ca daca arunc cu el de 5-10 ori si vad ca nu se intampla nimic il schimb destul de rapid datoritia increderi sporite in alte naluci
Citat
Citat de la »attila«
altceva decat "porcaria aia de thrill
Citat
"Zoran" Acuma am unul mai putin, l-a vrut Marco neaparat, asa ca, de un Thrill m-am scapat.
Uite eu nu dau dupa avat decat ocazional ,insa nu pot sa nu constat lipsa gumelor din trusa de avat!Personal am prins cei mai mari avati ai mei la rotativa "frunza de salca"
, Yozuri Hardcore Drum
si ...gume de la Bass Assassin ... Cred ca merita atentia voastra gumele
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
apropo de avat cu ce modele de popere il cautati?![]()
am vid in trusa la capitolul asta si m-ar tenta sa incerc sa achizitionez vreo douape piata am vazut ceva de la Rebel mai micute si de la Duel (parca silver pop) care mi-au placut dar n-as da banii aiurea pe ele ci mai degraba as lua ceva ce a confirmat la altii
![]()
apropo de avat cu ce modele de popere il cautati?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu.U« (23.09.2014, 08:57)
Cu Crystal vibe de la Yo-zuri, ala mare de 9 cm, am prins somn destul de bine. La avat nu prea a avut succes. In schimb ala micu de 7 cm, am facut partide de avat superbe, basca o dihanie imensa de somn care mi-a golit tamburul in drumul lui spre Bulgaria de care nu am avut parte,au iesit ancorele din gura dupa 1/2 ore de drill.
Consider gama cristal vibe o alegere reusita, pacat ca am auzit ca nu se mai fabrica. Am achizitionat recent unul asemanator de la Duel, dar este inca virgin in cutie.
Citat
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH