Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

mangeorge84

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »mangeorge84«

Răspunsuri: 2

Locație: Baia Mare

• Scrie un mesaj privat

1

21.08.2014, 19:01

Salutari din Baia Mare!

Ma numesc George, sunt din Baia Mare si sunt un abonat al pescuitului pe Someș. Am fost din totdeauna pasionat pe acest peste despre care am auzit legende fabuloase.... Și am participat efectiv la prinderea unuia de 22 kg. Sunt decis sa ma echipez cu scule pentru mustăcios și sa aprofundez tehnica de pescuit ptr acest paște. Mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat! :ochi:

Răspunsuri: 496

Locație: Timisoara

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

2

21.08.2014, 20:26

:salut: Bine ai venit pe forum George si sper sa vina si ziua sa ne postezi poze cu trofee.. :prieteni:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

3

21.08.2014, 22:33

Ma numesc George, sunt din Baia Mare si sunt un abonat al pescuitului pe Someș. Am fost din totdeauna pasionat pe acest peste despre care am auzit legende fabuloase.... Și am participat efectiv la prinderea unuia de 22 kg. Sunt decis sa ma echipez cu scule pentru mustăcios și sa aprofundez tehnica de pescuit ptr acest paște. Mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat! :ochi:

Bun venit intre "somni" :zambet: !
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

4

22.08.2014, 07:30

Salut si bun venit. :salut:

mangeorge84

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »mangeorge84«

Răspunsuri: 2

Locație: Baia Mare

• Scrie un mesaj privat

5

23.08.2014, 07:23

Mulțumesc de primirea voastră! Sunt în plina căutare a unui bat de somn și a unei mulinete de somn la un preț rezonabil.. Nu am un buget foarte mare deocamdată.... Dacă aveți recomandări, le aștept cu plăcere. :)

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

6

23.08.2014, 12:32

Mulțumesc de primirea voastră! Sunt în plina căutare a unui bat de somn și a unei mulinete de somn la un preț rezonabil.. Nu am un buget foarte mare deocamdată.... Dacă aveți recomandări, le aștept cu plăcere. :)

Acum, depinde de modul in care vrei sa pescuiesti, stationar, spinning, bait-casting, clonc...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

7

01.09.2014, 05:53

Salut George, si din partea Echipei, bun venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

8

03.09.2014, 19:59

Bun venit ! Fir intins la SOMN! :pescuit:

Răspunsuri: 40

Locație: Baia Mare Maramures

Profesia: Tamplar , Vanzator Comercial

• Scrie un mesaj privat

9

07.09.2014, 17:49

Salutare. Inca un baimarean :ochi: :welcome:

Subiecte asemănătoare