Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

... eu cand am ajuns pe acolo anul asta apa era cu vreo 60-70 de cm mai sus ... 

Nu gasesc eu linkurile sau nu le-ai pus inca ?Voi incerca sa fiu scurt si sa postez doar citeva poze, restul le puteti viziona urmand link-urile de la finalul mesajului.
Eram pe punctul sa trec si eu ,dar am avut o mica urgenta. Totusi ,m-am bucurat ca am vorbit la telefon macar cu Zoran. Zona este foarte misto ,desi cand am fost eu pe acolo m-a rupt cu ploaia!
ps: cat mi de dor de locul ala la cotele la care l-ati prins voi ... eu cand am ajuns pe acolo anul asta apa era cu vreo 60-70 de cm mai sus ...
ps: cat mi de dor de locul ala la cotele la care l-ati prins voi ... eu cand am ajuns pe acolo anul asta apa era cu vreo 60-70 de cm mai sus ...
Si mie imi este dor ...Desi eu l-am prins cu apa jos si limpedeeeeee....Preferam culoarea de acum!![]()
Insa am speranta ca la toamna ,impreuna cu unul-doi prieteni sa iesim cu barcile acolo sa dam cateva maini dupa salai...
... voiam avati si am dat de somni (multi km mai la vale). Iar de ajuns pe acolo imi era imposibil fiind deja pe drum ... poate la anul, daca o fi. @ Zoran felicitari pt organizare...
(va urma)

Zona este foarte misto ,desi cand am fost eu pe acolo m-a rupt cu ploaia!
s-a starnit seara, de trebuia sa tinem cortul de bere sa nu-l rupa vantul. In 10 minute am fost uzi pina la chiloti, dar noroc ca dupa o ora s-a potolit

Baieti harnici, care s-au trezit dis-de-dimineata si au iesit pe apa

:

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH