Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

mario2009

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »mario2009«

Răspunsuri: 3

Locație: Pitesti, Arges, Romania

• Scrie un mesaj privat

1

14.08.2014, 12:28

Fire întinse pescarilor !

Sunt un 'BibaN' în pescuitul somnului, pe nume Marinel Baicea, din Pitești, iar de curând am desprins câte-va din tainele clocănitului cu Zoran.
Îi mulțumesc și pe aceasta cale !
Vă doresc tuturor fire zbuciumate și sper că , cu ajutorul vostru, să câștig experiență !

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

2

14.08.2014, 13:15

Salut si bun venit. :salut:

Răspunsuri: 496

Locație: Timisoara

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

3

14.08.2014, 15:18

:salut: Salut Marinele si bine ai venit pe forum :prieteni: Ce peruca fumoasa ai :)) :noroc:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

Răspunsuri: 48

Locație: Medias

Profesia: Elev

• Scrie un mesaj privat

4

14.08.2014, 17:21

Salut,
Bine ai venit !!! :welcome: :welcome:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

5

15.08.2014, 16:12

Salut Mario, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

6

15.08.2014, 19:53

:pescuit: Salut si bun venit! FIR INTINS!

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

7

16.08.2014, 02:23

Bun venit, Mario, nu stiu daca sa te felicit si sa te invidiez pentru faptul ca v-ati intalnit cu totii, si ai si invatat ceva alaturi de colegi mai vechi in ale somnului, sau sa ma "alin" - ca n-am putut ajunge si eu - pentru cat de umflata e Dunarea, in asa fel incat sa-mi para mai putin rau ca n-am putut ajunge, pentru conditiile "extreme" in care ati pescuit! :zambet:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!