Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ce mi-ar place sa dau o tura cu el ...
Poate in 5 ajung mai repede si ...mai stii ?!!
Nu mai reusesc sa intelg pestii astia sub nici o forma …
Macar sa-i vad si tot eram supermultumit! Da la mine e greu sa-i vezi si sa vezi ce greu e sa-i prinzi ...
Nu mai reusesc sa intelg pestii astia sub nici o forma …
dupa ce ajuns la pescuit sambata seara (plecat dupa clean) am gasit Oltul cafea cu lapte si toate sperantele la o partida frumoasa de clean au fost spulberate. Linistea de pe apa anunta o noapte lunga si pustie. Basca, la orizont se vedea o avalansa de fulgere venind de pe munte iar asta putea sa insemne ca noaptea nu va fi doar lunga si pustie ci si uda si petrecuta in picioare la sauna in pelerina.
Singura speranta ramasese la un somn insa cateva ore de spalat naluci degeaba pe un curent infernal ne-au dezarmat complet. dimineata pe la 4 am fost singurul care s-a reapucat de "curatenie" si pana la 8 deja pierdusem orice speranta la un atac si facusem dezchilotarea si rechilotarea de vreo 3 ori cu hainele de ploaie. Atunci, la 8, vazand cum la botu barcii cate doi trei obletei de pana in 5 cm sareau afara, am hotarat sa bag in actiune ceva naluci de biban (cu toate ca pe tulbureala aia nu credeam c-o sa prostesc vreunul). Al treilea lanseu cu un minivobler de 4 cm jerkuit agresiv pentru biban imi face iar batu covrig. Era clar in bat aveam un neam de-al lui Nesi. Dupa vreo 10 minute l-am adus prima data la minciog . Vedeam juma din leader dar pe el nu (aveam leader de-un metru). Din pacate , aveam cu mine doar minciocul rabatabil cu o plasa mare si ochiuri mici si dese asa ca nu era chip sa-l tin in apa la pozitie din pricina curentului. Bineinteles ca l-a simtit si o intins-o iar la plimbare. Inca 5 minute au trecut pana l-am convins sa vina iar la barca. De data asta l-am vazut . Era albinos si sa fi tot avut catre 10 kg +- cateva sute de grame. Batul finut si lung nu-mi permitea sa trag de el atat cat sa ajung cu mana asa ca incerc iar cu minciocul . Reusesc sa i-l plasez in aval dar el reuseste sa se intoarca si sa fuga pe sub el. A fost si ultima fuga pentru ca , incercand sa trag de el iar, am simtit o lovitura cu coada si-un fir moale. Am crezut c-a cedat leaderul FC de 10 lb sau texilul de 0.10 insa surpriza: voblerul era inca acolo dar ancorele erau varza (n-au fost concepute pt asa animale pe curent puternic).
Degeaba am inzestrat apoi voblerul cu niste triple Gamakatsu ca n-a mai venit.
Nici acum nu-mi vine sa cred cum a stat el la botu' barcii atata timp hranindu-se cu mini-obleti.

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Mishu_Alsacia2« (03.08.2014, 16:45)
Pacat, daca se mai intampla asta blocheaza tamburul cu mana si asa, cel putin, ramai cu firul pe tambur, ca naluca tot dusa va fi.
. Si asa bugetul de vacante l-am consumat in mai.
)

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH