Eu nu am nimic cu animalele salbatice doar am spus ca s-au inmultit foarte mult vidrele aici la mine unde pescuiesc in fiecare loc exista o familie de vidre mari de tot (Unii spun ca sunt castori ) , singurul lucru care ma deranjeaza e faptul ca daca ai norucul sa treaca una pe unde pescuiesti ( se intampla foarte des) poti aduna sculele si sa pleci acasa , in rest chiar imi face placere sa mai vad adnimale salbatice care sunt totusi atat de rare prin zona mea ..
Despre cormorani pe la noi apar prin lunile Noiembrie - decembrie cand pesti se aduna in bancuri mari prin diferite locuri ( oricum si pestii s-au "Smecherit" findca acum nu se mai aduna pe oricunde iarna si aleg locurile cat mai aglomerate , poduri , pe langa drumuri pe unde se circula des cu masinile ) , intr-o iarna am iesit la un pescuit de mreana pe Mures cand vad un stol de cormorani care prindeau mrenute si mrene punctabile facand ravagii pe acolo , ei au prins peste dar eu nimic , mai si scapau mrenute din cioc oricum au facut o risipa foarte mare atunci vreo 2 saptamani la rand in acelasi loc , de accea populatia din zona mea de mreana a scazut de atunci fiind ani in care intr-un sezon prindeai maxim 2 -3 mrenute mici deoarece mreana multa care am avut-o aici a migrat catre alte locuri (incet incet isi revine dinou populatia de mreana)... deci pot spune ca si animalele in exces reduc cantitate de peste ! Si cormoranii sunt foarte risipitori !