Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Hotararea a picat: NU se deschide nici un fel de subiect aparte, nici secret, nici ptr alesi, nu dorim sa se interpreteze ca discriminarea unora...![]()
Totul ramane la fel ca si pina acuma.
Ne-am bucura daca si cei ce prind regulat pesti, mici sau mari, mai si posteaza cite una, cite alta: Eugen, Forgo Dorin, Iku... cei care nu se feresc deloc de a-si trada locurilemultumesc anticipat.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ahaaa ...Deci toti aia care se plang ca trebuie ocrotiti pestii ,ca nu mai sunt, ca trebuie eliberati ,etc au de fapt puseuri de egoism?! Bine ,nu-i pun la socoteala pe aia care ar vrea ca tehnologia sa ramana asa, putin "inafara" si informatia sa nu conduca la capturi asa ...pentru tot romanu' ca aia e clar ca e egoisti! Interesant punct de vedere. Stii ceva ? S-ar putea sa ai dreptate O sa iau in considerare acest punct de vedere sa vad ce iasa Vezi cat de ciudat e netu si cum pot fi puse problemele?
Ps: desi stiu precis ca nu te-ai referit (si) la mine ,ca doar ai precizat acest lucru ,parca ma simt mai bine asa mai egoist (nu am pus ghilimele!) decat in alta ipostaza...
........
Ne-am bucura daca si cei ce prind regulat pesti, mici sau mari, mai si posteaza cite una, cite alta: Eugen, ...... cei care nu se feresc deloc de a-si trada locurilemultumesc anticipat.
as mai avea cate ceva pe suflet dar consider ca si asa am sarit destul calul si multi ma vor injura pt cele scrise mai sus, insa pana a face acest lucru le recomand sa se calmeze, sa traga aer in piept si................sa ma injure cu naduf dupa ce mai recitesc odata postarea.
...........Adi !!!p.s. cred ca daca prindeam pana acuma macar doi somni sariti de 1m, eram la categoria "mi se rupe"
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Pensiunea Paradise Delta House.
Profesia: Administrator pensiune.
Apropo de pescuit, se mai face vreo intalnire anul asta la somn? Poate reusesc sa ajung si eu
Stiu bine cat e de greu sa iti faci poze de unul sigur la pescuitmai ales cu somni ce sar de 1metru
insa daca se vrea cu adevarat se poate face si o poza cu pestele in care sa nu se vada locul unde a fost prins.Din experienta mea am vazut ca se poate.Daca nu se vrea, asta e treaba voastra, INSA cum altfel sa mergem inainte si sa dam un exemplu bun pentru generatiile viitoare de pescari?
![]()
Si atunci care ar fi motivele pt. care un pescar nu-ti spune "locu` fierbinte"?
Io vad 3 diferite dar pot fi si combinatii:
1. Sa nu "mananci" pestii pe care el i-ar elibera.
2. Sa nu "mananci" pestii pe care i-ar "manca" el.
3. Sa nu ai tu drill-urile care i s-ar "cuveni" lui.
Si inca ceva: eu nu am spus ca montura la copac/geamandura este practicata de braconieri! Nu am spus ca este ilegala legarea de malul opus a unei monturi (desi poate am ceva dubii) ...Pur si simplu eu o asimilez cu pripoanele.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH