Adi, nu am comentat acele poze din cauza acestei poze, mi s-a parut cunoscuta barca, parca am mai vazuto pe forum. Dar nici nu m-am chinuit sa o caut, sa vad daca intradevar e sau nu prezenta. http://i1150.photobucket.com/albums/o608…zps6835b5bc.jpg
[…..]
este prea multa informatie pe acest forum care este usor accesibila pentru oamenii cu intentii mai putin laudabile! Faptul ca ii obligi sa-si faca un cont ca sa poata accesa informatia este egal cu zero .Isi fac un cont si apoi ...S-a mai spus pe aici parca ...membrii ar trebui triati! Nu e treaba mea ca nu e forumul meu ,dar eu as permite accesul la informatie decat celor de care m-am convins macar de bunele intentii declarate! Sa aiba ceva postari in spate ,sa spuna si ei macar cum pescuiesc ,o poza acolo ...cu ei macar ...Altfel care este contributia (buna sau rea ) la acest forum?
[…..]
Ps: poate totusi e mai bine ca nu se pun poze ...poate e bine ca nu se povesteste...nu de alta dar multa lume incearca sa descopere locul unde m-a rupt somnul ! Ah nu , nu va fie frica ,nu sunt pescari. Stati linistiti , sunt braconieri care au comanda de "Unu mare!"!![]()
Dar atata timp cat tehnologia si metodele de pescuit avanseaza si noi o sa impingem in fata aceasta tehnologie si metode ultrastudiate si gandite sa-i dam in cap pestelui ...sa nu va mai mirati!
Acum Zoran referitor la forum, daca nu te intereseaza ratingul cum spui, de ce nu faci ceva restrans cu oameni de calitate?
Braconieri, oameni care duc tot acasa, care lasa malul plin de peturi, etc...au fost si vor fi mereu, dar forumul asta poate schimba macar pe unii. Poate sunt naiv...
Braconieri, oameni care duc tot acasa, care lasa malul plin de peturi, etc...au fost si vor fi mereu, dar forumul asta poate schimba macar pe unii. Poate sunt naiv...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Hm... Poze facute corect
care-i efectu` ala dezastruos al forumului asupra populatiei piscicole?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer, nu trebuie dus la extrem cand nu e cazul...Nu cred ca cineva a vorbit de efect dezastruos! Si nu ma refeream (eu cel putin ) la poze. Ci la monturile prezentate mura in gura...Pentru ca ,da ,informatia exista peste tot insa daca posmagii sunt muiati parca e mai usor ,nu? E una sa sapi pe net dupa idei si monturi ,in toate limbile pamantului si alta e sa fie en-detail la un click distanta. Eu am regasit aici monturi de stationar pe care poate doar le-am intuit. Si ,brusc ,revelatia!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH