Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
apropo de somnu' agatat de pom...mi-a spus un prieten (care este paralel cu pescuitul) ca a cumparat un rondel de somn acum aprox o luna cu diametrul de 1 metru si ceva.......... ce mai e de zis?
In 30 min.ati prins toti somni???
Nu ar fi rau sa avem si in Romania asa rau ca si Rinul sa iesi 2-3 ore si sa si prinzi 4-5 bucati...
Totusi nu cred sa se poata prinde in 30 min.sau chiar in 2-3 ore cateva bucati bune ...sunt braconate tare , intradevar putine poze cu somni din
Romania,sa se tina secret??Daca tot vrea sa tina secret nu da detali despre locul unde a fost prins...e destul sa specifice raul(Mures,Olt,Bega,Dunarea)
Cred totusi ca se prind putini somni de aceea lipsa de poze...
Un salut.
Avem: Dunarea, Oltul, Muresul. Chiar si Timisul sau Bega tine f mult somn. Atata doar ca nu posteaza nimeni, ca sa se vada cit este.
Avem: Dunarea, Oltul, Muresul. Chiar si Timisul sau Bega tine f mult somn. Atata doar ca nu posteaza nimeni, ca sa se vada cit este.
Sunt de acord in totalitate, nu posteaza nimeni.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
...
photo1_zps528f7809.jpg Photo by rexonel | Photobucket
photo2_zpsf1998d36.jpg Photo by rexonel | Photobucket
Metode viabile de reducere a braconajului
nu va suparati pe mine, dar asta este trista realitate si pe moment sun cu capsa pusa dupa o ploaie ce a depasit orice imaginatie !!!
Adiwolf daca situatia e asa cum o prezinti tu atunci pentru mine e clar ca nu va mai fi peste pe Olt atunci cand o sa ies eu la pensie...
Din punctul meu de vedere e de preferat sa iei acasa doua trei "moace" sau doua trei "marlite", daca nu poti nicicum altfel, decat un somn sau o stiuca de multe kilograme.
Aici nu-i vorba de "protectia copiilor" ci de minimizarea daunelor.
Evident, ar fi bine daca tot pestele ar fi eliberat... si este imbucurator ca, la toata foamea si saracia, numarul pescarilor de acest fel continua sa creasca.
Din pacate, pt. unii este prea tarziu....
Zoran,
mi se rupe de ce cred si spun nemtii, italienii, spaniolii sau oricine ar fi ei despre romani la modul general.
...
uite, astea sunt pozele cu pestii de pe Olt, le-a pus Tyrael cu ceva timp in urma, dar nu v-am vazut sa va scandalizati pe tema asta
photo1_zps528f7809.jpg Photo by rexonel | Photobucket
photo2_zpsf1998d36.jpg Photo by rexonel | Photobucket
Metode viabile de reducere a braconajului
nu va suparati pe mine, dar asta este trista realitate si pe moment sun cu capsa pusa dupa o ploaie ce a depasit orice imaginatie !!!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH