..sunt pesti care nu pot fi prinsi! Mai ales de pe mal!! De pe mal pestii uriasi se scot doar in locuri care permit deplasarea pe mal.Nu a fost cazul aseara.Iar sa tragi in amonte , in curent, un marfar ...un fir de 60 lbs e papiota.Mai gros , pe Mures, e nasol ca nu mai poti lansa
Zamfi, nu inteleg, de ce pe Po se poate lansa cu 80lbs, si pe Mures nu? Si Anem fol 80 lbs, si cred ca si cu 100 lbs functioneaza. Uite, voi face eu o proba, trag fir de 0,5 mm pe un tambur de 8000 si masor cit pot lansa.![]()
never sa ajungi sa agheti un poster cu tine si recordu' prin casa...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Astept cu interes testul tau de fire. Oricum ,ca fapt divers, o sa urc probabil la 55 lbs insa probabil Samurai Braid ca asta nu sare de 0,3 mm.Si ceva imi spune ca X-Zoga lui Andrei Micutzu va ajunge in final la mine,dar pentru alta apa...
Cu toate ca personal am fost cam "inspaimantat" de forta pe care o are un somn mare totusi tre` sa recunosc ca spinning-ul dedicat pt. somn (chiar putin subdimensionat, as zice) nu mi-a placut deloc.
Nu aduce aproape deloc cu spinning-ul pe care-l stiam (salau/avat/clean, chiar si stiuca) aduce mai degraba cu aruncatu` bolovanilor cu catapulta....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer, cred ca depinde foarte mult de felul in care pescuiesti, de echipamentul cu care pescuiesti dar si de nalucile pe care le folosesti. La fel cum se folosesc naluci de 70-100 de grame se pot folosi si naluci de 20 de grame. intr-adevar, dupa jumatate de ora - o ora de pescuit cu un echipament adecvat si cu naluci de 70-100 de grame ajungi sa gafai de iti vine sa te prabusesti.
Tudor, dintr-un motiv sau altul pe aici destul de multa lume (aici vorbesc de cei care elibereaza capturile) foloseste gafa. Nu ca ar fi mai “uman” dar gafele respective nu sunt ascutite plus ca in unele cazuri am vazut niste gafe care pe varf aveau sudata o bila cu speranta ca ranesc mai putin pestele. Cred ca sunt ei mai fricosi …
...ptr ce le-o trebuit gafa aia?
Inteleg daca l-ar fi sacrificat, dar c&r cu gafa... asta nu inteleg.
Zoran, somnul din film a fost intepat, si inca de doua ori.
Mane, mi se pare plauzibila explicatia ta. Intradevar plasa aia poate crea mari probleme.
...ptr ce le-o trebuit gafa aia?
Inteleg daca l-ar fi sacrificat, dar c&r cu gafa... asta nu inteleg.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH