Am observat ca pozele ce le puneti sunt aproape toate cu pesti destul de mici. Nu ar trebui poate sa abordati un alt stil de spinning?...
Se pare ca somnii de peste 2 metri in locurile unde pescuim sunt destul de rari...![]()
Poate linguri oscilante trase inceeet intre ape? sau gume de 15 cm lestate foarte usor si trase tot asa inceeet intre ape? Nu stiu de ce am impresia ca pescuind mult prea pe fundul apei, si in stilul jigging-salau, sunteti atacati doar de cei mici. Iar cei mari nu prea au timp si cum sa gaseasca momeala. Eu as insista mai mult intre ape. Nu-mi vine sa cred ca la atata peste mic sa nu fie si din aia mari, care probabil nu culeg de pe fundul apei, ci sunt foarte activi intre ape.
… dar astept sa imi ajunga “ceva” sa pot sa trag de ei pana imi rup mainile.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Beltiug-Satu Mare,Romania
Profesia: sculptura-intarsie

Ca m-ai omorat de tot si tu stii cand gata astia autostrada?!
Misto biban...deabia astept sa mai creasca astia de la Lipova...
Ultralight-ul ,desi intentionasem sa il iau cu mine, l-am lasat acasa la gandul ca trebuie sa mai adaug inca o cutie cu naluci in rucsac si sa car 3 lansete dupa mine..Basii pareau ceva mai mari decat anul trecut..oricum sant foarte pretentiosi..Un amic a insistat vreo 2 ore sa ii prinda,folosind gume mici si microwoblere,dar nu a vrut nici unul..s-au smecheit rau astia care au scapat de stiucane..is un fel de ninjabass
.Dapoi sa ajunga la 2-3 kile...tre' sa fii maestru sa-i pacalesti..Per general Lipova merge foarte prost...nu inteleg din ce cauza..in schimb pe Vladimirescu se prinde bine de tot..Zamfi,cred ca saptamana asta o comit din nou
nu cred ca mai rezist...imi bag picioarele in ea prohibitie...totul are o limita..nu sa mai poate...daca nu ma duc la Vladi sigur dau iama in somnii de pe Mures...suport orice pa lumea asta,da' doua luni da prohibitie generala e peste puterile mele..
2
3 
Frumos tare...Si pestii.Am mai prins si eu cate unul .De pe mal.Maine dupa masa merg sa prind doi!
Pe Vladi a fost Cosmin aseara vreo 2 ore .A luat una de 18 lbs la ...ghici la ce?
Muresul ...hmm...dute Gigi ca poate la voi mananca ! Muresul tulbure ,insa nu suficient de mare pentru mine! As vrea sa mai creasca cam 60-70 cm. Oricum ,cand a crescut, au iesit "baietii" si au inceput sa trozneasca in pelicula. Noaptea normal. Se prind la pripoane ,la stationar, la monturi luate cica de pe ...forum
La voblere nu prea .Slab pe la noi.Sa nu ma intrebi de unde stiu?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH