...ale mele sunt pe drum deja...
Speram sa avem expuse si citeva din voblerele hand-made ale lui Semlecan Gigi, Old Radu si Anem....

Vreau sa las un feedback al acestei intalniri
Am avut ocazia sa intalnesc un om cu suflet mare ,, Zoran,, si niste oameni deosebiti care au venit din toate colturile tarii sa ne cunoastem si sa schimbam o vorba..sa nu mai spun si de organizare nota 10 cu felicitari..multumesc inca o data echipei pescuit la somn .
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Buna dimineata ! Hei ? Nu spune nimeni nimic despre ce s-a intamplat la intalnire ? Nu v-ati trezit ?

Buna dimineata ! Hei ? Nu spune nimeni nimic despre ce s-a intamplat la intalnire ? Nu v-ati trezit ?
Pai s-a intamplat ca, zic io, ne-am simtit foarte bine si-mi pare rau ca nu facem intalniri d-astea mai des.
("nu stiu" de ce mi-e al dreq de greu sa scriu mai mult... inca... :D )
sau de la
? Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
greutatea vine de la sau de la ?

. Imi luasem si concediu ca sa pot ajunge. Poate data viitoare
Atmosfera prea faina,vin prea sec,bere prea bruna sau prea blonda...incearca intai niste castraveti murati si apucate de scrisBuna dimineata ! Hei ? Nu spune nimeni nimic despre ce s-a intamplat la intalnire ? Nu v-ati trezit ?
Pai s-a intamplat ca, zic io, ne-am simtit foarte bine si-mi pare rau ca nu facem intalniri d-astea mai des.
("nu stiu" de ce mi-e al dreq de greu sa scriu mai mult... inca... :D )
greutatea vine de lasau de la
?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH