[.....] jigul cade- primul dinte si trosc violent dril de max 5 min ,frana la limita ,varful batului aproape de apa si dintr-o data gol ,ma gandean ca a rupt linia si cand colo acul matzuo bronz drept .De doua ori am patit chestia asta [.....]
Citat de la »Florin_31«
[.....] jigul cade- primul dinte si trosc violent dril de max 5 min ,frana la limita ,varful batului aproape de apa si dintr-o data gol ,ma gandean ca a rupt linia si cand colo acul matzuo bronz drept .De doua ori am patit chestia asta [.....]
Subscriu, de uitat Matzuo.. poate doar la un pescuit de iarna aplicatm cu fire subtirim, lansete moi, in locuri fara structura...Florine, uita de Matzuo-urile alea daca urmaresti ceva pesti seriosi. am si eu cateva zeci si pana acum inca nu am reusit sa scot nici un somn afara cu ele.
Am crezut ca ma arunc in balta!
Florine, uita de Matzuo-urile alea daca urmaresti ceva pesti seriosi. am si eu cateva zeci si pana acum inca nu am reusit sa scot nici un somn afara cu ele (si nici Mane, care si el are cateva zeci). majoritatea dintre ele le-am indreptat direct in momentul inteparii iar putine la doar cateva secunde de dril. nicicare nu tin minte sa fi rezistat mai mult de 20-30 de secunde si nu folosesc cine stie ce pari de lansete atunci cand pescuiesc cu ele.
Nu Matzuo. Am strambat cateva insituatii critice si nu la eforturi exagerate.
Eu am renuntat la ele (poate un lot prost??)
azi din cauza jigului Matzuo am pierdut un somn estimat cam pe la 7,8 kg dupa un minut de drill cand aproape ca l-am adus la mal mi-a indreptat jigul
si nu pescuiesc cu cine stie ce par de lanseta. Si pentru ca s-a vorbit pe subiectul asta de jiguri Matzuo spun si eu ca am pierdut cativa zeci de pesti din cauza lor.Chestia e in cazul somnilor sa ii intepi in coltul gurii si atunci ai sanse sa ii scoti pe mal in schimb daca ii intepi in partea osoasa nu ai nici o sansaazi din cauza jigului Matzuo am pierdut un somn estimat cam pe la 7,8 kg dupa un minut de drill cand aproape ca l-am adus la mal mi-a indreptat jigul
si nu pescuiesc cu cine stie ce par de lanseta.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH