Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
o lanseta rigida cu actiune fast, foarte arcuitoare in cotor care, sunt convins ca nu va lasa vânătăi la sold nici cu un somn de 2,5 m in drill. Extaz pur cind am tras de ea...
Nu am vazut-o si nici nu am pipait-o dar am inteles ca nu prea ar fi de apele noastre. Cred totusi ca un somn de 10kg care pe unde pescuiesc eu este unul frumos, il zbori de nu se vede si iarasi revenim la discutia cu omoratul placerii drilului.
,
deschid acest subiect, cu toate ca inca nu posed aceasta lanseta/ blanc, dar cunosc 3 persoane care le au si le custimizeaza in Romania.
Am fost astazi la o expozitie si am tinut 2 lansete gata facute in mana. Una de 209 grame, care era insa foarte "obositoare" nefiind echilibrata bine, si alta de 230 grame, cu mai mult material in baza, dar mult mai bine echilibrata.
Lanseta nu e deloc un par, asa cum au spus unii pe aici , ci mai degraba o lanseta rigida cu actiune fast, foarte arcuitoare in cotor care, sunt convins ca nu va lasa vânătăi la sold nici cu un somn de 2,5 m in drill. Extaz pur cind am tras de ea...
Rog ca cei care au blankul sau cei care contribuie la realizarea lansetei sa se dea cu pererea in continuare, sa ne dea si noua feedbacuri in privinta blankului, a componentelor si a lansetei finale. ...si multe poze.
… numai bine cand incep sa manance mai bine somnii va veni si lanseta.
Xzoga are un prieten bun de al meu 2 modele diferite si e super incantat de ele
- JA-S 8'5'' xzoga
si
- Mastery MA-S83M2 xzoga
cu JA-S a scos anu trecut 2 somni de cate 35 kg
JA-S astea bat la fund ,, supra-mega-extra Avid-urile de 2 oz '' din cam toate punctele.
Xzoga e pacat ca nu sunt promovate si in Romania
G66 le-am vazut si eu mai demult , dar nu stiu cine le aduce sa de unde sa le comand
Xzoga nu are doar blankuri sau lansete havy.
Daca doreste cineva un produs Xzoga, il pot ajuta intreband si eu la randul meu la reprezentanta din Germania, si daca doreste il ajut si cu achizitionarea.
G66 cu 15 kg lucreaza excelent si la 4 kg forta, ceea ce ar fi dupamine un somn de 1,5 - 1,8 m, si se indoaie frumos pina in cotor amortizand socurile.
Dar astept cu nerabdare parerea ta cind e gata lanseta si cind vei agata de ea diferite kile.
Ah, si inca ceva, nu mai asociati imediat o lanseta heavy cu supradimensionatul la dimensiunea pestilor. Blankul e bestial si la clonc sau verticala (stil d epescuit ce in Ro inca nu se foloseste, dar pe Po si Ebro de citiva ani cu succes), stiluri de pescuit unde tra sa agheti chiar si 200-300 gr in functie de adincimea apei sau/ si curent, si sa nu stea varfu prea indoit.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (4. aprilie 2014, 12:59)
M-am uitat de cateva ori pe siteul Xzoga, si pe diverse magazine si inca nu am gasit blancul dorit...
Blancul asta, exista si in varianta mai dulce? 8-10kg? si lungime intre 210 si 240cm?
Merci
Anem, tu ti-ai comandat tot "bestia" de 15Kg?
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (4. iunie 2014, 13:14)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH