@ Zoran
...din 2013 magazinele de desfacere din Germania primesc firele PowerPro in conditii normale la pretul de:
135 m ~ 15,-€
Pretul e fara TVA si inca fara adaus comercial, din sursa sigura. Va puteti voi calcula aproximativ cam cit ajunge o rola de PP original pe mulineta pescarului.![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Intreb si io: cum recunoastem care-i bun si care-i "fals"?
Mult mai simplu in ceea ce priveste diferenta ,adica nu te intereseaza![]()
E un fir aici in shop powerline care bate net PP si sigur nu ai nici cea mai mica urma de indoiala (ca o fi ca ... o pati)
L-am testat si am resusit sa defac triple VMC nr.6 cu el si nu era decat 0.16 mm
Mult mai simplu in ceea ce priveste diferenta ,adica nu te intereseaza![]()
E un fir aici in shop powerline care bate net PP si sigur nu ai nici cea mai mica urma de indoiala (ca o fi ca ... o pati)
L-am testat si am resusit sa defac triple VMC nr.6 cu el si nu era decat 0.16 mm
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »iulian« (21. März 2014, 06:57)
de 10, 15, 40, 65 si 80lb.
de 10, 15, 40, 65 si 80lb.
Mä tot minunez...oare ce diametre or fi astea...?
... Am cumparat de la Cabelas PP de 20lb care nu tinea nici macar 5 KG in timp ce fake-ul era cam pe acolo...
Eu cred ca la Shimano CTC-ul este sublim dar lipseste cu desavarsire.
Nici eu nu prea inteleg engleza dar daca te uiti bine sunt multe diferente...unde scrie Spectra originalul are o linie albastra,falsul nu,originalul e dat in lb,falsul in mm si lungimea in metri,codicul numeric la original e scris mai mare,clar,la fals e mic ,comprimat,etc....Intreb si io: cum recunoastem care-i bun si care-i "fals"?zic uni uitandute aici !!!!
.
..............