weekend-ul asta in mod normal pescuitul era scos din plan. anumite treburi de la lucru insa au fost de partea mea si intr-un fel sau altul am reusit sa bag o iesire "fulger" ... dar una dintr-aia de a inceput undeva in jur de ora 2 la lucru si inainte de ora 4 deja eram pe malul apei.
conditiile Po-ului il fac abordabil, si cum il prefer oricand in detrimentul altui loc nu am ezitat nici o secunda.
din pacate avatii nu au fost la fel de disponibili ca si data trecuta neoferindu-mi o gramada de atacuri. lucrurile s-au miscat timid cu asta:
dupa care am parte de un rateu de toata frumusetea la mai putin de 3 metri distanta de mine ... era un avat bun de tot care dupa ce mi-a indoit lanseta bine de tot si mi-a plecat vreo 2 metri pe frana a reusit sa se desfaca. urmeaza o pauza destul de lunga de activitate cu mine incepand sa schimb dispaerat voblere si culori. la un moment dat ma jucam cu un vobler pe fund cand simt o oarecare "agatatura" mai ciudata si urmeaza contra ... si surpriza:
chiar nu ma asteptam si eram convins ca nu voi fi eu primul care va baga un salau cu un vobler anem in gura. am mai insistat ulterior o jumatate de ora buna in cautarea unui alt dintos dar rezultatele au intarziat sa apara. plictisit de "bazait" nalucile pe fundul apei ma pun sa insist dupa vreun avat nervos si destul de rapid iese si el pentru o poza:
iar cand deja sperantele la avat se diminuau considerabil in sfarsit vine si unul care reuseste sa miste frana:
au mai fost vreo 2 rateuri si s-a facut intuneric. am mai insistat vreo ora cu speranta vreunul salau sau somn dar lipsa de activitate (totala) m-a gonit acasa ...
cam atat pe saptamana asta ...