Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Răspunsuri: 119

Locație: Sibiu

Profesia: Ing

• Scrie un mesaj privat

21

21.12.2013, 20:04

Inca, nu se poate. Oricum ma bate gandul , la vara sa leg Goproul deasupra caracatitei cand voi da la clonc, sa vad daca reusesc sa raman fara el. :)
-----------------------------------------
Nu sta degeaba, ca degeaba stai.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

22

21.12.2013, 20:23

Inca, nu se poate.

Nici n-o sa se poata, din pacate... cel putin nu cu unde electromagnetice (radio) care-s puternic atenuate in apa.
Pana si submarinele tre` sa iasa la suprafata sa comunice... :ochi: .
Poate cu fir sau vreo alta purtatoare de informatie... :nunteleg: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

23

21.12.2013, 21:42

Camera subacvatica

Apele noastre sunt mult prea "murdare" pentru filmari subacvatice. Vizibilitatea este foarte redusa. GOPRO Chiar daca pierde semnalul si nu poti sa vezi "live", inregistreaza si ulterior se poate viziona filmuletul.

24

02.01.2014, 21:38

dane,

am Hero 2 si am filmat si sub apa si in afara.
afara se comporta foarte bine, dar distorsioneaza filmarea pe margini, mai ales la cadrele luate de aproape - acest inconvenient am inteles ca s-a rezolvat la hero 3
sub apa filmeaza bine, nu sunt probleme de etansare si nici de filmare, dar nu te astepta sa vezi un film de genul celui prezentat de tine.
desii am filmat in apa incredibil de limpede si ziceai ca sunt in acvariu cu pestii colorati, pe filmare nu se vede acelasi lucru, nu este aceeasi claritate si acelasi colorit, este diferenta mare mai ales daca filmezi la mai mult de 1m sub apa si lumina nu este atat de puternica
o sa incerc pe perioada sarbatorilor sa editez niste filmari din concediu si daca am timp o sa le trimit sa vezi despre ce este vorba.
oricum, eu unul zic ca merita pt ca o sa ai niste amintiri frumoase, iar Hero 3 este deja un model mai avansat

dane,
asa cum am promis, uite o mica filmare facuta cu camera mea GoPro Hero 2
aici nu este calitate HD dar iti poti face o idee
Video
-

Video

o sa incerc sa editez inca cateva clipuri, dar..........in timp ca se termina vacanta :)

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

25

02.01.2014, 22:33

Ape limpezi in care se poate filma sunt foarte putine la noi in tara, mai ales cele in care poti vedea pesti mai altoiti.
Pot sa spun ca inainte de "85" am mai practicat si vanatoarea subacvatiaca, dar acuma chiar nu stiu un loc unde se mai poate practica chestia asta. Daca vizibilitatea nu este mai mare de 2.5m nu cred ca poti filma sau vana ceva.(ramane Marea Neagra dar nu mai sunt nici calcani nici cefali mari la mal}

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

26

03.01.2014, 09:10

asa cum am promis, uite o mica filmare facuta cu camera mea GoPro Hero 2
aici nu este calitate HD dar iti poti face o idee
multumesc Adi ...........peste ani , cu imaginile astea o sa ramanem ,la asta ma gandeam si eu :ochi: .Povestile raman povesti,pe cand imaginile , or sa inlature ori ce suspiciune ,mai ales daca -s
povestite de pescari :) .O camera cu care poti filma si in ..apa,nu neaparat, sub apa mai ales la pescuitul din barca, face toti banii,si te fereste de alte necazur,ii in caz ca ajunge apa la ea :gandesc:

lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

27

24.01.2014, 08:33

Inca, nu se poate. Oricum ma bate gandul , la vara sa leg Goproul deasupra caracatitei cand voi da la clonc, sa vad daca reusesc sa raman fara el. :)
....dar daca o sa pui!!!..........mananca somnul tot,nu numa... caracatita !! :gandesc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Răspunsuri: 119

Locație: Sibiu

Profesia: Ing

• Scrie un mesaj privat

28

24.01.2014, 21:43

Din pacate gopro nu are posibilitatea sa ii cuplezi cablu, la carcasa subacvatica.
Dar, in filmulet mi-a placut cabana de dat la copca, cu mocheta, guler la copca...
Lipseste doar partea de socializare: " vecineee, hai la un vin fiert."
-----------------------------------------
Nu sta degeaba, ca degeaba stai.

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

29

06.02.2014, 11:02

......un film !!!!...................

.......facut cu un GoPro.............care a cedat in final :soc:

30

06.02.2014, 17:56

filmuletul este super, iar camera nu cred ca a cedat dupa aceasta filmare
asta vara am intrat cu ea in valuri foarte puternice si nu a luat o picatura de apa, deci.........alta este cauza

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

31

09.03.2014, 11:09

Uitati doua exemple :

Video
-

Video

Video
-

Video

Camera e asta

Salut Tudor.Ti s-a intamplat vreodata sa nu iti focalizeze bine, mie mi s-a intamplat de cateva ori spre exemplu si azi de dimineata sa fac cateva poze dupa care INEBUNESTE, adica nu imi mai focalizeaza.Face poze/video insa nu se mai vad clar parca o ia razna :doaaamne: Chestia e ca isi revine singura dupa ceva timp, azi am controlat dupa circa 30 de minute si functiona ok :gandesc:
Ma gandesc ca e schimbarea de temperatura de la mine din buzunar cand o scot afara(azi de dimineata erau 4,5 grade).Mi-a mai facut chestia asta tot cand era frig afara.Devine frustrant sa merg cu doua fotocamere dupa mine si sa fiu nevoit sa fac poze cu aia de "rezerva" :gandesc: Are cineva vreo idee?O fii defecta camera sau e ceva "normal" sa se mai intample cateodata sa nu focalizeze?

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

32

10.03.2014, 07:57

Asta nu mi s-a intamplat inca. Dar de anul trecut utilizez mult camera asta :

Cand filmez le utilizez pe amandoua daca suntem mai multi in barca. Dar oricum ambele functioneaza corect.

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

33

10.03.2014, 08:39

Dar de anul trecut utilizez mult camera asta :

................. cat tine bateria de la o incarcare la alta ??? :nunteleg: multam !! :bravo:

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

34

10.03.2014, 09:05

Asta nu mi s-a intamplat inca. Dar de anul trecut utilizez mult camera asta :

Cand filmez le utilizez pe amandoua daca suntem mai multi in barca. Dar oricum ambele functioneaza corect.

frumoasa jucarie Tudor ... cand imi cautam un aparat ma uitam inclusiv la seria Tough de la Olympus. cum ies pozele pe lumina mai putina sau atunci cand esti nevoit sa folosesti ISO mare? stiu ca in urma cu ceva timp am vazut poze facute de mai multe Olympus-uri (intr-adevar nici unul Tough) si de cate ori se sarea de ISO100 aveau un sunet de imagine nasol.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

tudor

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

35

10.03.2014, 11:47

Eu am folosit jucaria si pe luminozitate mica si mare, dar numai pe automat. Fac pozele repede si nu vreau sa stau mult pentru reglaje. Asa ca nu pot sa-ti raspund cu precizie.

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

36

10.03.2014, 11:58

Eu am folosit jucaria si pe luminozitate mica si mare, dar numai pe automat. Fac pozele repede si nu vreau sa stau mult pentru reglaje. Asa ca nu pot sa-ti raspund cu precizie.
....credeam ca ai contorizat timpul....sa nu fi obligat sa-ti cumperi baterie de rezerva :nunteleg: .....la Go Pro 3 bateria tine in jur de 1h ,cam putin !!! :gandesc:

tudor

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

37

10.03.2014, 15:11

Nu stiu cat tine bateria pentru ca nu am filmat ore intregi fara oprire si nici nu plec multa vreme departe de o sursa electrica.
Avantajul fata de GoPro e ca merge la apa fara nici o precautie pana la -15m, e antisoc, am aruncat-o de mai multe ori pe asfalt si nu are nimic.

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

38

12.03.2014, 14:20

am inteles Tudor ... merci de lamuriri. eu cand ma uitam dupa o camera, ma interesa foarte mult sa faca poze OK in conditii de luminozitate mica sau chiar intuneric total.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

39

12.03.2014, 14:59

nu am filmat ore intregi fara oprire si nici nu plec multa vreme departe de o sursa electrica
.........mersi si eu de raspuns :bravo: dar nu toti au sursa electrica aproape :nu: ......sti si tu !! Dunare ! ...barca ! 170 km numa dus ,e alt ceva !!!!:nunteleg: .
....P.s------ smartfhonu, face multe dar nu-i tine ...BATERIA :doarecapu: .

tudor

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

40

12.03.2014, 21:21

Pe unde ma duc, stau ori intr-o casa ori untr-un apartament. Numai ziua la pescuit. Camping se poate numai o noapte. Deci e si net, e electricitate, de toate. De fiecare data am fost departe de a descarca bateriile. :ciao:

Subiecte asemănătoare