Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Dar tu ce ai zice, Informer?
Ca si attila.
1. da
2. da
====================
edit de admin pt claritate
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »nelutu25« (25. februarie 2014, 14:16)
..........saracii " boieri "!!!! ...ce tragedie !!...icre de stiuca, io eram convins ( caviarul ) e trufandaua lor .Am mai vorbit cu cunostintele mele din zona, si icre de stiuca se gasesc din belsug. Atata timp cat va fi piata de desfacere,vor fi si furnizori! Nu o sa renunte "boierii" din functiile inalte ale agentiilor statului la trufandalele de pe mese!
Salut prieteni,
asa cum am amintit in alt subiect, am scris un email din partea forumului la cabinet ministru ape si paduri, iar acuma asteptam raspunsurile de clarificare a intrebarilor:
1. Pe perioada de prohibitie a stiucii, pina in 25.03., este permis pescuitul cu peste viu, mort sau naluci artificial ale celorlalte specii de rapitori? Somn, salau, biban, clean?
2.
Din 1.04. – 30.05. , si respectiv 1.04. – 15.05. pe apele frontiera de stat, pescuitul este complet interzis,
fara nici un fel de exceptii la stiuca?
...pana vin raspunsurile celor care au eliberat Ordinul nr. 83/2014 privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, haideti sa ne dam cu parerea, ce credeti, care vor fi raspunsurile la cele 2 intrebari?
Premiu: pt cei ce dau acelasi raspuns cu autoritatile, ofer cite un premiu in valoare de 25,-€ pt produsele Gigafish! Toti sunt invitati sa se dea cu parerea, inclusiv moderatorii.
Concursul se termina in momentul in care primesc raspunsul asteptat din partea cabinetului.
"In atentia domnului .....
Referitor la intrebarile pe care ni le-ati adresat prin adresa cu numarul... din data de.... , prin prezenta va comunicam urmatoarele:
1. In perioada cuprinsa intre data publicarii ordinului ... nr. 83/2014 si data de 25.03.2014 speciile de rapitori, cu exceptia stiucii, pot fi pescuite prin orice metoda de pescuit recreativ -sportiv in conformitate normele si reglementarile aplicabile stabilite prin OUG 23 /2008 privind pescuitul si acvacultura cu modificarile si completarile ulterioare. Pe toata perioada indicata ,eventualele capturi accidentale de stiuca vor fi eliberate de indata inapoi in mediul acvatic.
2.Conform art . 1 din ordinul nr.83/2014 pe perioada 1.04. – 30.05. , si respectiv 1.04. – 15.05. se instituie masuri de prohibitie generala pe apele publice interioare si respectiv pe apele ce constituie frontiera de stat, prin urmare , pescuitul este complet interzis. Ca urmare a experientei din anii anteriori , pentru a putea asigura desfasurarea in bune conditii a activitaii reproductive a vietuitoarelor acvatice , incepand cu acest an nu mai este permis pescuitul cu momeli artificiale al stiucii in aceasta perioada.
...."
...o sa creada lumea pe aici ca lucrez la minister
DASalut prieteni,
asa cum am amintit in alt subiect, am scris un email din partea forumului la cabinet ministru ape si paduri, iar acuma asteptam raspunsurile de clarificare a intrebarilor:
1. Pe perioada de prohibitie a stiucii, pina in 25.03., este permis pescuitul cu peste viu, mort sau naluci artificial ale celorlalte specii de rapitori? Somn, salau, biban, clean?
NU (aici ma refer la apele frontiera de stat) si Da (perioada 5 mai 1-15 mai)2. Din 1.04. – 30.05. , si respectiv 1.04. – 15.05. pe apele frontiera de stat, pescuitul este complet interzis, fara nici un fel de exceptii la stiuca?
Acum citeva minute a intrat raspunsul. Tot e bine ca l-am primit
1. NU
2. DA
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH