Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu sint de acord cu Informer cum ca educatia e foarte importanta
Simplu,teoretic daca ar lua cateva amenzi ,si ar realiza ca este mai profitabil sa isi caute castigul rapid in alta parte,atunci numarul acestora s-ar reduce simtitor.Insa realitatea arata ca in zone unde este peste mult ,in spatele unor astfel de oameni stau functionari ai statului,care le tin spatele ,pentru un castig in plus.Mai sant si patroni de incinte ,care le cumpara pestele pentru propriile locatii..Personal nu vad nici o solutie la iesirea din starea asta,decat daca in rindurile autoritatilor administrative si politic ar ajunge oameni de calitate.Ori in marea majoritate,nu sant..Salut. Nu sint de acord cu Informer cum ca educatia e foarte importanta E usor sa faci educatie unui pescar care cheltuie sute de RON la o iesire plus scule barca etc. si care practica pescuitul din placere si nu pentru a recupera banii investiti dar ce te faci cu pescarii care pescuiesc de foame sau pur si simplu ca nu pot rezista unui cistig rapid? Dupa parerea mea cea mai mare paguba o fac localnici care pescuiesc inca cu prostovoale in prohibitie si isi uplu carutele cu cei mai valorosi reproducatori.Dupa parerea mea ar trebui ca toti pescarii care considera pescuitul un spor si nu o activitate sa ne unim si sa semnam petitii pe internet poate reusim sa convingem legizlativul ca prohibitia e porohibitie .Pe timpul prohibitiei sa fie interzis si comercializarea pestelui din apele Romanesti nu numai pescuitul, lege care a mai fost pe vremuri nu mai stiu exact perioada,dar daca vrem rezultate trebuie actiuni drastice.
a face plangeri scrise a avut oarecare succes, dar nu in directia corecta, ca atare tot cei cu bete la oblete si carasel platesc
...acu cateva zile pe tvr2 a fost un documentar de pescuit( ceh ) ...in care spuneau....BRANCONIERI !!!...sunt din toate clasele sociale..nu doar cei saraci ...A fost foarte corecta actiunea, dar nu acolo e problema cea mare
..acu seara am tras o fuga pana la Timis ..e pustiuplasele erau sus in lac.
...........!!Pana cand romanii or sa fie uniti si or sa mai stea si cu coloana dreapta nu numai cu capul plecat si asta in orice domeniu
Pana cand romanii or sa fie uniti si or sa mai stea si cu coloana dreapta nu numai cu capul plecat si asta in orice domeniu
Pana cand romanii or sa fie uniti si or sa mai stea si cu coloana dreapta nu numai cu capul plecat si asta in orice domeniu
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH