din pacate statul s-a dovedit un prost administrator asa ca singura varianta pe care o vad eu este concesionarea apelor publice si atunci sa vedem cine isi mai permite sa braconeze!
din pacate statul s-a dovedit un prost administrator asa ca singura varianta pe care o vad eu este concesionarea apelor publice si atunci sa vedem cine isi mai permite sa braconeze!
cristi,
este parerea ta si o respect, dar.............concesionarea nu este solutia si asta este parerea mea.
va rog, urmariti acest material
IN PREMIERA CU CARMEN AVRAM - TARAMUL NIMANUI - YouTube
vrem ape pazite ........trebuie sa platim intr-un fel!
Asa ca am renuntat sa mai fac morala cuiva sau sa ma mai leg de cineva ma consolez cu faptul ca eu incerc sa ma comport cat mai in lege .
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »Tyrael« (28.02.2014, 20:17)
Romania Te Iubesc - Sturionii si Icrele Negre - YouTube
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Intrebare "ipotetica": daca DE EXEMPLU eu as lua toate apele din RO si v-as GARANTA ca au sa existe pesti in ele si am sa fac tot posibilul sa ii protejez fata de oricine si orice... voi ati fi de acord ca la orice ABATERE, indiferent cat de mica si cat de justificata de "pofta nevestei" ar fi, sa va taxez serios? Va rog sa va ganditi bine inainte de a raspunde sincer....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH