Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ce sonar Nelutu ? sa ne bucuram si noi.
...pe o bere !!!! eu zic..... Lowrance 5 x HDI .......lasatil sa se bucure de bijuterietine secret! nu vrea sa stim si noi!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
si daca e 7 x HDI? pierzi berea?
Dane merg pe mana lui Puiu,daca are dreptate dai berea ?
............Haaaaa !! Nelutule sa ai parte de sonar !!!Dan stieeee ) scuze baieti c rspund cu intarziere butonam
Si la mine tot la fel apare
..apropo...cand apare salaul pe ecandranul sonarului , e cu o intarziere de 5 secunde,fata de timpul real, ce vezi e ca o reluare.
...de acceia vezi salaul la suprafata apei, iar pe sonar apare ca fiind sub apa .
P.s ....nu e naspa !!! e OK!!.............
....Costi !!din partea mea ai 10+ esti singurul care ti-ai dat seama..spuneam alt ceva , pe ecranul sonarului,in live apare doar pe (coloana de apa )dreapta ecranului,restul e istoriePai cre` ca la toata lumea ii in timp real in afara de cazul cand faci "stop cadru" ... cre` ca altceva o vrut sa zica Dan acolo... .
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »danmiclau56« (27.02.2014, 20:42)
....bafta Nelutu ....imi dai dreptate, cand spuneam ca 5x e alt cevamultumesc. Weekend-ul asta il pun pe apa
.....apropo...cand apare salaul pe ecandranul sonarului , e cu o intarziere de 5 secunde,fata de timpul real, ce vezi e ca o reluare.
...de acceia vezi salaul la suprafata apei, iar pe sonar apare ca fiind sub apa
......asa e Tudore !! am gresitPai eu numai la dreapta liniei ma uit. Restul e istorie. Suntem de acord. Dar nu se intelegea asta din ce ai scris....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH