Salutari prieteni pescari,
As dori sa va anunt ca pe data de 24 aprilie 2014 vom organiza o intalnire prieteneasca pt. toti pescarii doritori de-o vorba, de-o bere-doua-trei... si chiar de ceva informatii despre pescuitul la somn.
Locatia este stabilita 99%! Spun 99% pt. ca pot incapea max. 30 de persoane iar in cazul ca se vor anunta mai multi doritori, vom cauta o alternativa.
Ne-am gandit si la o prezentare despre functionarea sonarul si cum interpretam ceea ce ne afiseaza acesta. Vom povesti despre 2D, Down Imaging, Structure Scan si GPS.
O alta tema pe care as dori sa o abordam la aceasta intalnire este spinning-ul! Nu doar la somn ci in general: la salau, stiuca, avat etc. Probabil vom avea printre noi pe cineva care ne poate povesti despre diferitele stiluri de spinning si despre alegerea accesoriilor si a nalucilor optime, specifice apelor unde pescuim si pestelui tinta.
Aici as dori sa invit pe cei ce produc naluci sa participe cu prezentarea acestora iar pt. cei ce nu pot participa dar doresc sa-si prezinte lucrarile, vom face tot posibilul sa realizam noi prezentarea live a nalucilor.
Am dori sa ne comunicati din timp ce v-ar interesa sa vedeti, sa auziti, despre ce subiecte am mai putea discuta. Scrieti aici in acest subiect ce v-ar interesa cel mai mult si in functie de posibilitati vom lua in considerare dorintele voastre.
Va rog mult sa ne anuntati din timp daca doriti sa participati pt. a putea organiza intalnirea in mod corespunzator: Nr tel Romania 0724629792
Inca o data, pe scurt, despre aceasta actiune:
Timisoara, Hotel Timisoara, sala Londra (et. 1)
start: orele 15:00 pe data de 24.04.2014
intrarea: libera, oricine e interesat
Lista participanti pe 24.04.2014 la Timisoara
prezentare: sonare + spining + naluci home made
in rest: povesti, bere si voie buna...