Deci da, in concluzie … atat datorita lovituri pe care o da (mai ales in vobler) cat mai ales datorita drilului pe care ti-l ofera, din punctul meu de vedere merita sa cauti dedicat somnul la spinning. E ceva ce prin cuvinte nu poti descrie, e ceva ce trebuie sa traiesti pentru a intelege.
Motivele pt care s-au scapat pestii nu ar fi relevante, ci mai mult ma intereseaza nr somnilor intrati la spin.![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (17.02.2014, 10:41)
motivele sunt relevante pentru ca , cea mai mare parte a rateurilor la spin are drept cauza fasptul ca, o naluca aflat in miscare, pe fir intins, e mai greu aspirata de somn si cel mai des e prinsa intre maxilare motiv pentru care nici nu prea ai in ce sa intepi. Eu inca n-am vazut somn intepat printre dinti...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Si asta iti pot demonstra cind viu la TM, tin o naluca intre varful degetelor si palma si nu vei putea sa o tragi din mana mea cu lanseta de 1 oz. Iti dau lanseta de 6 oz sa dai contra, mi-o smulgi fara nici o dificultate.
.........Mama-Pamant
Salutari pescari,
as dori sa deschid acest subiect pt a reusi sa ne facem o imagine mai clara asupra pescuitului la spinning la somn, daca merita sa pescuiesti tzintit la somn, sau nu?
Sa ne spuna mane la ramnicu valcea ce rezultate a avut in 2 saptamani de spinning la somn in comparatie cu Italia. Si eu subscriu celor spuse de adiwolf
eu unul prefer sa prind un somn la 5 partide decat cate 5 avati in fiecare partida
eu unul prefer sa prind un somn la 5 partide decat cate 5 avati in fiecare partida
![]()
![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kzoli« (18.02.2014, 07:57)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH