Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

imi78

Anfänger

• »imi78« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 19. Februar 2013

• Nachricht senden

1

Samstag, 8. Februar 2014, 19:28

inmatriculare peridoc

buna ziua tuturor ,nu demult am adus o barca si peridoc din anglia .intrebare ar fi peridocul este hom made fara serie pot inmatricula sau nu .este de greutate mica barca e vreo 60kg 3m lungime 1.4m latime

2

Samstag, 8. Februar 2014, 21:14

buna ziua tuturor ,nu demult am adus o barca si peridoc din anglia .intrebare ar fi peridocul este hom made fara serie pot inmatricula sau nu .este de greutate mica barca e vreo 60kg 3m lungime 1.4m latime

Cum ai intrat in RO cu ansamblul?Pe o platforma? sau? :gandesc: ...si eu am un home made.... :pauza:
:noroc:

momaul

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 29. Dezember 2013

Beruf: elecronist

• Nachricht senden

3

Samstag, 8. Februar 2014, 21:55

Salut . si eu am imatriculat pina acum 3 peridocuri home made . Toata chestia e sa respecte anumite reguli inpuse de R.A.R. si nu sint probleme. Trebuie un proiect facut de un inginer de la R.A.R.si ma rog cu toate taxele in 2012 m-a costat cam 250 e .Am facut unu care l-am imatriculat si ca peridoc si pentru transportul A.T.V.-urilor .Daca e facut de fabrica nu te poti lipi de aia de la R.A.R sa zici ca e home made (cel putin la Buzau) dar daca chiar e home made nu am intimpinat nici o problema .

Militaru Darius

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 27. November 2013

Beruf: administrator

• Nachricht senden

4

Sonntag, 9. Februar 2014, 03:45

dane si noua copie dupa proiec ...contra cost
:relax:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

momaul

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 29. Dezember 2013

Beruf: elecronist

• Nachricht senden

5

Sonntag, 9. Februar 2014, 11:08

Proiectele , sau schitele ce dracu or fi, ca nu l-am vazut niciodata l-ea facut tipul de la R.A.R. in timpul lui liber (nu am primit factura pentru ele) mie mi-a cerut doar factura pentru punte si o declaratie notariala pe propie raspundere ca l-am confectionat eu din materiale de pe piata.Oricum eu am facut 2 la fel dar inmatricularea s-a facut pentru fiecare individual altfel inseamna productie de serie si se complica situatia.Daca te intereseaza pot sa-ti dau mai multe relatii la telefon ca e mult de scris

imi78

Anfänger

• »imi78« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 19. Februar 2013

• Nachricht senden

6

Sonntag, 9. Februar 2014, 18:02

am remorcat cu o masina inmatriculat anglia numai asa poti trece prin europa.va multumesc pentru sfaturi