Am primit o lista cu vreo 25 de lucruri care ,chipurile ,au fost salvate dupa prabusire ,printre care oxigen ,lanterna,costum cosmonaut,apa,alimente,busola
, aparat comunicatie cu baza (!) etc.Trebuia sa alegi din lista un numar de sa zicem 10 obiecte care le considerai necesare.
De ce?
Pai e simplu : toti am ales obiecte care sa ne permita sa ramanem in viata (oxigen,apa,hrana) dar si obiecte care ne permiteau (dupa capul nostru de ROMANI !) sa parcurgem cei 100 km pana la baza lunara!
Asta in conditiile in care americanul a fost invatat sa STEA PE LOC SI SA ASTEPTE AJUTORUL CARE VA VENI CU SIGURANTA IN TIMP UTIL!!!!
NASA te invata sa supravietuiesti cat mai mult ,in conditii de siguranta , ca oricum EI TE VOR GASI !
Cam asa tin minte ca am patit ...Concluziile va apartin!
...si ai nostri au stat pe loc !!!! ...dar spre ghinionul lor, iau cautat tot ..Romani !!
si ati vazut ,ce sa intamplat !!
De aceea iti spuneam ca noi romanii incercam/invatam sa ne descurcam singuri...
Restul sunt ,oare cum sa le zic ...alba-iulieni ,bucuresteni , clujeni, hunedoreni...Trist.Foarte trist. Mi-as fi dorit sa fiu obisnuit sa gandesc ca un american.si atunci as fi "luat" testul!
persoanele implicate in accident au fost gasite ,totusi, de ...Romani! Sau ma rog ,unii le-ar spune ...moti ,insa iti spun eu Dane :EI sunt Romani! Restul sunt ,oare cum sa le zic ...alba-iulieni ,bucuresteni , clujeni, hunedoreni...Trist.Foarte trist.
datorita nerviilor !!da ai dreptate!!gasiti si salvatii de... ROMANI!!
..... condusi de niste nenorociti, fara creier, care isi spun ....romani
..TRAGIC. ai dreptate!!gasiti si salvatii de... ROMANI!! .
condusi de niste nenorociti, fara creier, care isi spun ....romani ..TRAGIC.
... folosea tetiera de la scaun pentru a sparge geamul....desi.....
Sa spargi geamul unei masini din interior nu este asa de usor.
Nici eu nu sunt convins ca se poate sparge din interior
daca tot e gratuit pentru tine !!!
. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Zoli poate faci proba ......cu bucata de.... BUJIE.... daca tot e gratuit pentru tine !!
............hai ca te scap de nicovala ciocan si .............priveste:Tre` neaparat sa-mi pun o bujie, un ciocan si-o nicovala in masina, la indemana.![]()
![]()
![]()
).In caz de scufundare cptiv intr-o masina nu stiu care-ar fi acel must have. ......ar fi o solutie !! ce zici ???? numa apa sa nu fie.In caz de scufundare cptiv intr-o masina nu stiu care-ar fi acel............... must have.
..... am avut marea bucurie sa gasesc geamul portierei spart , casetofonul furat, iar printre resturile de sticla, o bucatade de ceramica de BUJIE...pe momentDaca ai o bucatica de ceramica de la bujie nu iti mai trebuie nimic. Eventual doar putin noroc. Am incercat eu cu ceramica de la bujie si functioneaza
.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH