Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

momaul

Șalău

• Autorul acestui subiect este »momaul«

Răspunsuri: 332

Locație: buzau

Profesia: elecronist

• Scrie un mesaj privat

21

22.01.2014, 20:17

multumes Toni. Omul cit traieste invata asa ca am incercat si cu lichid de frina .Un detratant as folosi eu dar mi-e frica sa nu nimeres unul pe baza de soda caustica care stiu ca afecteaza aluminiu .sta trebuie sa fac cind am mai mult timp ca sa pot sa urmaresc reactia detratantului cu aluminiu.Orcum chestia cu batutul o incerc simbata sper sa reuseasca.

toni 54

Oblete

Răspunsuri: 20

Locație: calarasi

Profesia: inginer pensionar

• Scrie un mesaj privat

22

11.02.2014, 19:23

momaul ce ai facut cu elicea intepenita,ai scos-o? daca da spune cum

momaul

Șalău

• Autorul acestui subiect este »momaul«

Răspunsuri: 332

Locație: buzau

Profesia: elecronist

• Scrie un mesaj privat

23

11.02.2014, 19:39

Salut. Nu am reusit nimic .Dupa ce a stat o saptamina cu lichid de frina am tras de ea cu presa si in acelasi timpam batut in ax cum m-ai sfatuit, dar nici nu s-a clintit.Acum o saptamina la buzau au fost -18 gc zile la rind si desi am fost de acord cu Informer ca mai rau o sa se stringa am incercat din nou,fara nici un rezultat.O sa mai incerc o ultima solutie o sa o incalzesc la 150grade (din cite stiu temperatura de vulcanizare a caucicului e in jur de 180 grade)si o sa repet operatia ,dar sa se mai incalzeasca,inca am zapada de 1m in curte :noroc: