am 45 de ani sunt brailean si pescuiesc de mult timp .nu sunt un pescar bun, de somn . in general nu sunt un pescar bun sau cel putin asa consider. de profesie sunt functionar public cu statut special si nu am prea mult timp liber . am marele noroc in faptul ca toti ceilalti membri ai familiei - nevasta si doua fete - apreciaza pescuitul si chiar ma ajuta in putinele momente in care putem sa iesim cu cortul pe malul apei. de ce pescuit la somn ? pentru ca am crezut ca este un peste prost si usor de prins . in conditiile micsorarii numarului de indivizi din aceasta specie , poate voi invata despre el . ma refer la apele salbatice.va salut si totodata va multumesc.
Bine ai venit!Sa-ti traiasca familia,cat despre pescuitul somnului in acest forum avem sau cel putin am ce invata de la multi colegi sinceri cu experienta si deschisi ca ZORAN TUDOR ANEM BRUNO...si toti ceilalti!
Nitu V,
bine-ai venit pe forum, cum spune si Andrei, avem multe de invatat unii de la altii!
Cit despre somni, in Germania se spune ca este unul dintre cei mai inteligenti pesti de apa dulce, cu o capacitate f mare de a invata!
Asa ca, orice intrebare e bine venita.
Pescuiește legal, și NU bracona! C&R, un alt mod de a "savura" peștele...
Si eu in curand voi avea un baietel si sper ca il voi contamina cu acest microb, sotia ma sprijina si ma insoteste la pescuit, mai ales daca timpul este ca de cat frumos, avem noroc, macar unii dintre noi in acest sens....!!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »evergreen« (8. April 2012, 11:46)