despre 950ssm am inteles de pe unele forumuri ca punctul debil(slab) e undeva la antiinfinit o saiba in forma de stea cu sase picioruse ce se uzeaza cam repede dar tot ei zic ca pe ebay spania se vinde acea piesa cu doisprezece picioruse mult mai rezistenta si ca e perfecta pentru 950ssm costa foarte ieftin!Nu stiu daca e adevarat ca nu o am(mulineta)apropo acolo vorbeau la superlativ de slammer760,am s-o cumpar si eu slammer760LL la pret 80 euro GERMANIA ii pun fir de 50 GIGAFISH POWERLINE! pe EBRO se foloseste fir de 100lbs power pro cred ca 0,43 ; din datele gigafish powerline 0,50 rezista la 65kg deci cca130lbs superior celui 0,43care e si mai scump sper sa-mi ajunga cei cca200metri de pe tambur pentru stationar la 15-35metri de mal lansat.
50 GIGAFISH POWERLINE!
dar galben sa fie, ala de 0,53!sper sa-mi ajunga cei cca200metri de pe tambur pentru stationar la 15-35metri de mal lansat
despre 950ssm am inteles de pe unele forumuri ca punctul debil(slab) e undeva la antiinfinit o saiba in forma de stea cu sase picioruse ce se uzeaza cam repede
da e un site din Germania pot sa-l postez? cel galben 0,53 la 34euro 300 metri banuiesc ca e nemtesc!
da e un site din Germania pot sa-l postez? cel galben 0,53 la 34euro 300 metri banuiesc ca e nemtesc!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH