Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

10.12.2013, 06:35

Ce parere aveti despre ce se intimpla la Pungesti,Vaslui??

http://news.yahoo.com/chevron-resumes-s ... 20758.html

http://investmentwatchblog.com/s-o-s-pu ... er-terror/

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... -sist.html

Cum se vad lucrurile din afara tarii??Cum este posibil ca intr-o tara cu legi ,sa navaleasca astia pur si simplu pe terenurile oamenilor si sa inceapa ''prospectiuni'',asa ,peste vointa propietarului??Asta inseamna ca oricind,oricine dintre noi poate ajunge intr-o situatie similara..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

10.12.2013, 07:50

Protenstantii, in orice loc din lume, trebuie sa aiba un conducator, care ii dirijeaza spre astfel de actiuni. Si in Germania se mai intampla asa ceva, dar politia ii desfiinteaza imediat daca nu au aprobare pt protest.
Iar cind exista astfel de proteste, organizate, politia vegheaza pt a se protesta in liniste si in limitele bunului simt.

In acest caz, sunt convins ca cei ce au protestat nu cunosteau legislatia si gravitatea faptelor savarsite.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

3

10.12.2013, 08:19

Cum se vad lucrurile din afara tarii??Cum este posibil ca intr-o tara cu legi ,sa navaleasca astia pur si simplu pe terenurile oamenilor si sa inceapa ''prospectiuni'',asa ,peste vointa propietarului??Asta inseamna ca oricind,oricine dintre noi poate ajunge intr-o situatie similara..

Din afara tarii nu se vad lucrurile pentru ca nu vorbeste presa despre asta.
Este posibil sa navaleasca pe terenurile oamenilor pentru ca au fost autorizati de guvernantii vostri care au luat niste banuti, pe sub masa, ca sa-i lase pe aia sa prospecteze.

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

4

10.12.2013, 08:34

guvernantii care au luat niste banuti, pe sub masa
Nasul TV................dati clic pe.......VIDEO....ascultati !! si crucitiva :doarecapu:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

5

10.12.2013, 08:46

de sus pleaca totul si din pacate oamenii simpli din zona au de suferit ... era misto organizarea unei revolte prin care sa distruga efectiv tot echipamentul alora. in felul asta Chevron-ul ar da statul in judecata si dupa ce ar pierde o gramada de bani (din pacate tot banii oamenilor) poate ar fi trase la raspundere anumite persoane ... oricum urata treaba ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

6

10.12.2013, 10:31

La Pungesti locuitorii sint sub asediu.Jandarmii ii urmaresc din casa in casa mai ales pe aia de sint mai vehementi.Un batrin de 80 de ani ,bruscat de jandarmi o murit.Un altul ajuns la spital a fost diagnosticat cu ''traumatism toracic minor''.Brusc o realizat ca e mai in siguranta afara si o fugit din spital.Televiziunile ii tot dau inainte cu aburelile lor,dar subiectele astea doua-gazele de sist si Rosia Montana sint trecute sub tacere.Din cind in cind razbat informatii trunchiate,Mai multe gasesti pe facebook,dar majoritatea romanilor nici macar nu sint constienti de ce se intimpla..

Si un lucru sa fie clar.Nu romanii si-au ales acesti conducatori.La fel ca si in Bulgaria,regimurile comuniste au fost doborite cu ajutorul unei aripi a Securitatii.Aceasta aripa a securitatii a primit ''liber'' sa se infrupte din bogatiile tarii.Fiind maestrii in arta manipularii se rotesc ciclic la putere pentru a pastra o aparenta de ''democratie''.Omului de rind i se mareste salariul si pensia cu 3-4 procente ,si in paralel preturile la raft cresc cu 6-8 procenete..Ma intreb unde se va ajunge..

''Ghinionul ''lor este faptul ca romanul este cata de cat independent cu mincarea.Chiar si cu agricultura facuta praf,taranul roman subzista cu ce ia dat Dumnezeu..Foloseste apa, aerul si soarele ca sa supravietuiasca,si deci are un anumit grad de independenta.

Insa acest lucru nu este pe placul guvernantilor cumparati de B.M.si F.M.I.Lovind in sursa de apa ,anuleaza acest grad de independenta..Efectele se vor vedea in citiva ani..Sincer,ma gindesc sa emigrez unde voi vedea cu ochii..Imi vine sa urlu cind fiul meu ma intreaba (el in cls a 3-a,eu la virsta aia chiar nu aveam gindurile astea)..''tati,chiar o taiat Basescu pensia lu' buni??..sau ''Tati,chiar o sa otraveasca astia totul cu Rosia Montana??""Ma uit la Mures si ma intreb cat mai rau de atata poate fi??Mergind pe scenariul ultimilor ani,cred ca se poate si mai rau..Nicind in istorie nu cred ca omul a fost in stare sa distruga pamintul..acuma iaca poate..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

7

10.12.2013, 14:36

Ponta a avut o mica discutie,asa ...de vreo 15 minute ,cu Mr.Obama ! La funeralile din Africa de Sud. Cred ca s-a rezolvat cazul! :drac2:

8

11.12.2013, 06:54

9

11.12.2013, 07:16

11

08.01.2014, 14:59

Unii zic ca stirea nu este reala..