Ai rezolvat doar teoretic......practic nu va functiona doar la mers incet sau in deriva,ai distanta prea mare intre prinderea pe oglinda barci si sonda,in momentul in care barca e in mers va trepida suportul cu sonda. Mai gandestete la un distantier pentru partea de jos ca sa blochezi suportul pe barca iar sonda sa fie paralela cu apaam rezolvat-o si cu sonda. Am luat menghina de la un Amiaud, am schimbat tija cu un bat de ski vechi, i-am facut un sistem de prindere a sondei cu tot cu sistemul original de prindere, pe surub teapan si a rezultat asta:
m-am gandit, pe de alta parte am de gand sa-l folosesc ca si pana acum, la sondare si la clonc; in mars ridic sonda
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »danmiclau56« (22.10.2013, 21:01)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Dorian du-te la TotalFishing si uita-te totusi la suportii telescopici de la Jaxon ca poate nu vorbim despre aceleasi lucruri. Sau uita-te pe site, dar nu prea o sa se vada la fel ca in realitate.
Cred că cea mai simplă soluție este un mod de a fi pus pe pupa bărcii prin montarea traductor pentru suportul ventuzei. Se pare ca instalarea de tip separator traductor "suportul fraier (retail ¥ 1890), care este disponibil ca o opțiune Este bine dacă rămânem pe pupa așa cum este.. Fotografiile nu este implicat în șurub vibrator din joc prin orice șansă șir este, de asemenea, atașat ca.ma refer la primul
«
Cred că cea mai simplă soluție este un mod de a fi pus pe pupa bărcii prin montarea traductor pentru suportul ventuzei.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ventuzele se prind bine pe suprafete perfect plane, fara "pori", "denivelari" si alte asemenea....
"Safe" este prin faptul ca daca suportul se "dezlipeste" ramane atarnat in cablu si chiar la viteza destul de mare, daca-i prins cat de cat de barca, nu se intampla nimic.
Pe de alta parte sa stai cu capu-n jos de n-șpe ori pe zi ca sa "lipesti" ventuzele sub apa, cu greu ii o solutie....
mai simpu e doar cu o ventuzaasta e simplu,
ai mare dreptatesa "lipesti" ventuzele sub apa, cu greu ii o solutie... .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH