Am inteles. Am abonat subiectul si daca anunti cand mai pui voi sti sa vizionez. Plec maine la pescuit pe un lac si vruiam sa-mi fac o idee. Nu ramane momentan decat sa-mi pun pofta in cui. Apropos, ai un cui?Le voi mai pune din cand in cand
salutare...pescuiesc ff des pe balta helesteu de la iesire din medias spre agnita...balta are aproximativ 100m latime si 300lungime cu adancime pana la 4m.....balta este plina,exagerat de multa vegetatie.
Detine niste exemplare de somn (pana pe la 25-30kg..vazut si confirmate de mine si altii pescari) si cu gramada de somotei pana la 2kg
Intrebarile mele sunt:1 Cum abordatzi pescuitul somnului in asemenea balti in care plaurii si vegetatia ti se incurca de pescutz sau de montura in 80% din cazuri?
2 Ce momeli folositi?
3 Ce monturi folositi?...avand in vedere ca plantatul este interzis
4 La ce adancimi sa caut somnu ?
*inspre digul balti vegetatia este mai rara si apa mai adanca iar spre coada lacului apa are undeva la 1-1,5m si este stuf si exagerat de multa buruiana(mai ii cate un ochi\2 de apa unde poti pescui la pluta dar vantul iti va aduce pluta inspre mal si ti se umple montura de vegetatie) 5 Cum trebe pescuit in cazul acesta?
6 Care dintre dintre cele 2 pozitii ar putea tine mai mult somn\sau/in care dintre cele 2 parti ale lacului se poate prinde mai bn somnul?
7 In cazul de fata ,unde buruiana persista multt in maluri,somni marii trebe cautati in maluri sau in larg pe langa plaurii ?
Daca nu, balta e doar 100 metri latime. Atunci trimite un coleg pe malul celalalt si leaga un fir gros, de ex mono de 0,60mm (rola de 100 metrii) cu un mono de rupere in capat (mono de rupere de 0,30 mm si 30 cm lung), iar mono de rupere pe care il legi/ prinzi deasupra plutei de firul lansetei. Asa poti trage montura peste apa pina in locul dorit, si acolo o lasi in jos. Lanseta ta pe un mal, iar pe celalalt mal colegul sa lege mono de 0,60 de un par, ceva crengi. Voi incerca sa fac o schita diseara.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH