Fac poze cu siguranta si chiar le postez. Cam in genul asta ma gandisem si eu, DI periaza ceva stanga dreapta sau imi da doar ce am sub sonda? In ceea ce priveste culorile am sa vad ce pot seta caci difera de ce ai prezentat tu, are niste formate de culori presetate si trebuie sa alegi din ele. Ma gandesc ca initial sa folosesc si 2 D (trei ecrane) si sa periez cu DI unde mi se pare ceva suspect.Si daca o gasesti, nu uita sa memorezi punctul GPS si sa faci si poze!
...In zona Bazias la ora cind scriu a inceput VIITURA pe Dunare( eu nu am vazuto nici odata asa mare)...
In ce bani este, ca eu nu am avut timp sa trec prin magazinefolia de protecţie pentru tableta Samsung Galaxy Note 10.1
incearca la toate servisurile de cosmetica auto care pun folie pe: parbriz, faruri de obicei raman capeti, Pretul o bere sau nimic!Unde se gaseste folia Dane?
In cutia de plastic se instaleaza bateria sau bateriile (eu am bagat 2) si prin mufa jack le incarci. Nu e complicat montajul. Prima data am incercat o alta inginerie si foloseam o baterie auta, dar am renuntat.Ceva sfaturi pentru instalarea cat mai exacta a sonarului in ea aveti? Cutia aia din plastic la ce se foloseste mai exact? Mufa cu jack e pentru alimentarea cu curent de la baterie?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH