Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

tatuc

Șalău

• Autorul acestui subiect este »tatuc«

Răspunsuri: 430

Locație: TULCEA

• Scrie un mesaj privat

61

17.04.2013, 14:38

Si daca o gasesti, nu uita sa memorezi punctul GPS si sa faci si poze!
Fac poze cu siguranta si chiar le postez. Cam in genul asta ma gandisem si eu, DI periaza ceva stanga dreapta sau imi da doar ce am sub sonda? In ceea ce priveste culorile am sa vad ce pot seta caci difera de ce ai prezentat tu, are niste formate de culori presetate si trebuie sa alegi din ele. Ma gandesc ca initial sa folosesc si 2 D (trei ecrane) si sa periez cu DI unde mi se pare ceva suspect.
Oricum e o provocare si asa e prohibitie.
:pescuit:

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

62

14.06.2013, 15:00

Si pt ca, inainte de a se deschide sezonul de pescuit s-au comandat citeva Elite 7, mai ales pt clonc, astept citeva feedback-uri de la cei ce le utilizeaza deja...

Poate cite ceva despre meniu, imagine, pesti vazuti pe ecran... capturi la clonc? :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

63

14.06.2013, 15:19

Detin un elite 7 hdi de la Zoran,problema e ca am vandut barca,am avut niste promisiuni sa-l testez pe alte barci dar nu s-au finlizat din diferite motive, asta e ,cand nu ai lucru tau depinzi de altii.
Am gasit ceva youtube,cu atat pot sa va ajut momentan. Lowerance Elite 7 HDI - YouTube

nelutu25

Șalău

Răspunsuri: 256

Locație: Tg. Mures

• Scrie un mesaj privat

64

14.06.2013, 16:56

ai reusit sa gasesti barca?
pot ajuta la recuperarea ei(sunt scafandru)

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

65

14.06.2013, 21:31

sonar elit 7

:ochi: Am filmat ce poate elit7 nu pot posta contine prea multe expresi de uimire (din partea unui prieten )si de cit sonor cu multe bipuri mai bine nu.
In zona Bazias la ora cind scriu a inceput VIITURA pe Dunare( eu nu am vazuto nici odata asa mare) :buaaaah: si e doar inceputul ei.In 2 zile atinge maximul.
Daca maine este vreme buna o sa incer sa pun barca pe apa(pe TIMIS) si sa postam ce o sa filmam.Pe Dunare va urma o perioada moarta la pescuitul din barca . :gandesc: :bravo:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

66

15.06.2013, 10:14

...In zona Bazias la ora cind scriu a inceput VIITURA pe Dunare( eu nu am vazuto nici odata asa mare)...

Bruno e la pescuit intre Moldova Noua si Bazias. De ieri pina astazi a scazut Dunarea cu jumate de metru, somnii urca la sunetele de clonc dar nici unul nu a muscat!
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

67

15.06.2013, 13:33

:bravo: Zoran ai dreptate am aflat de dimineata ,a scazut putin( Bruno a fost in barca) de pe mal sa vazut alceva,Cine ma sunat a pescuit
linga far(cote)si a urmarit ce se intimpla a vrut sa vada viitura anuntata (la ora asta a venit si el acasa)

Totusi Dunarea e foarte mare. :ciao:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

68

16.06.2013, 11:01

Cred in procent de 70 % ca am localizat-o, dar in zona aceea este un curent nebun, trebuie sa astepte sa mai scada Dunărea.

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

69

16.06.2013, 17:28

:idee: Daca pe ecranul sonarului se pune o folie transparenta incolora e vreo problema? Am observat ca la vint ori cloncaneala ecranul sonarului se stropeste si trebuie
sters des. Cind apa e murdara la stergere se poare zgiria ecranul ? A pus cineva folie? :nunteleg:

Multumesc :bravo: :ciao:

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

70

17.06.2013, 11:40

O folie gen cum este cea de telefoane cred ca e o idee buna, numa ca nu stiu unde poate fi gasita la o asa dimensiune mare. Poate din cele pentru tablete daca exista? Eu nu am cautat pana acum. E o idee.... :gandesc:

Vincent Van Gogh

Vecchio

Biban

Răspunsuri: 86

Locație: Malul Crişului

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

71

18.06.2013, 10:24

Se poate decupa din folia de protecţie pentru tableta Samsung Galaxy Note 10.1. Se comporta foarte bine.
La tăţi ni-i greu! - da' nu la tăţi la fel! :gandesc:

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

72

18.06.2013, 10:36

folia de protecţie pentru tableta Samsung Galaxy Note 10.1
In ce bani este, ca eu nu am avut timp sa trec prin magazine :noroc:

Vincent Van Gogh

Vecchio

Biban

Răspunsuri: 86

Locație: Malul Crişului

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

73

18.06.2013, 14:12

17,99 EU din Mediamarkt Austria. E Belkin Screen Guard Anti-Glare.
La tăţi ni-i greu! - da' nu la tăţi la fel! :gandesc:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

74

20.06.2013, 16:40

Ieri am pus folie transparenta pe ecranul sonarulu , folia este de la Venture Shield folosita la protejarea sticlei farurilor auto. Este o folie transparenta ,iar montarea pe sticla sonarului se face sub o pelicula de apa. Indepartarea foliei de pe sticla sonarului nu lasa lipici pe sticla. Cine va va dori sa protezeze ecranul sonarului sa aiba grija ca inainte de montare folia sa nu prezinte urme vizibile de sifonare.dupa decuparea marimi dorite e bine sa verificati
daca folia este la dimensiunea dorita .Cu un simplu clic pe Yutube veti vedea toata tehnologia de montare a foliei. Pentru protejarea ecranului impotriva zgirieri accidentale in timpul partidelor de pescuit indeoseb pe apa murdara
in care pericolul de zgiriere creste :bravo:
Ps imaginea viualizata nu are de suferit

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

75

11.09.2013, 11:51

Pentru cei care au cumparat sonare, si vor sa-i protejeze ecranul de zgarieturi ! montarea foliei e foarte usor de realizat! :ochi:

Eu am pus, protectie maxima ,fara grija ca se poate zgaria ecranul . P,s nu imfluienteaza negativ vizualizarea. :bravo:

cornel.s

Șalău

Răspunsuri: 427

Locație: Bucuresti

Profesia: policalificat

• Scrie un mesaj privat

76

11.09.2013, 13:17

Unde se gaseste folia Dane?
Restul e folclor ca istorie n-are cum :bucuros:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

77

11.09.2013, 13:35

Unde se gaseste folia Dane?
incearca la toate servisurile de cosmetica auto care pun folie pe: parbriz, faruri de obicei raman capeti, Pretul o bere sau nimic!
Sau aici :folia de protecţie pentru tableta Samsung Galaxy dai[ copy] si dupa[ paste] e cam scumpa 50 roni
de preferat prima, tine bine si la lovituri!........... un plumb ratacit de la o contra ratata....... glumeam :rizi:

cornel.s

Șalău

• Scrie un mesaj privat

78

11.09.2013, 13:50

Gluma, gluma, dar Duminica am fost cu copilul la o stiuca si daca nu ne-am mitraliat reciproc de dimineata pana seara de credeam ca suntem la Rovine, Marasesti, ceva. Greu cu iarba, dar piticul a devenit oficial la 12 ani spinner cu rezultate :zambet: . Si-a luat o marlituca care a fost sacrificata ca era capsata bine de suratele ei mai mari. I-o impaiez, fiindu-i primul trofeu si stiu ca nu e bine sa incurajez asta, insa era cam compromisa, oricum.

cornel.s

Șalău

• Scrie un mesaj privat

79

18.09.2013, 14:05

Azi mi-a venit si mie geanta de la Zoran. Ceva sfaturi pentru instalarea cat mai exacta a sonarului in ea aveti? Cutia aia din plastic la ce se foloseste mai exact? Mufa cu jack e pentru alimentarea cu curent de la baterie?

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

80

18.09.2013, 14:10

Ceva sfaturi pentru instalarea cat mai exacta a sonarului in ea aveti? Cutia aia din plastic la ce se foloseste mai exact? Mufa cu jack e pentru alimentarea cu curent de la baterie?
In cutia de plastic se instaleaza bateria sau bateriile (eu am bagat 2) si prin mufa jack le incarci. Nu e complicat montajul. Prima data am incercat o alta inginerie si foloseam o baterie auta, dar am renuntat.
Daca ai nelamuriri te ajut. :noroc:

Vincent Van Gogh