Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

41

11.09.2013, 22:08

M-ai prins iarasi...am gresit...am modificat(softul ma lasa)...soreatza!!

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

42

11.09.2013, 22:16

Si cireasa de pe tort ( Guvidul ):dar, doar pentru Dunare !!de aceia locul 4 . :bravo:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

informer

Administrator

• Autorul acestui subiect este »informer«

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

43

11.09.2013, 22:19

@Cata - scuze, n-am vazut c-ai corectat ca nu mai scriam. :noroc:
Si cireasa de pe tort ( Guvidul ):dar, doar pentru Dunare !!de aceia locul 4 .

Asta-i "floare", bre. :rizi:
Da` din ce stiam io, pe Dunare locu` unu la "sacrificiu" pt. salau ii mrenuța, mai mult sau mai putin vânătă. :ochi:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

44

11.09.2013, 22:29

@Cata - scuze, n-am vazut c-ai corectat ca nu mai scriam.

N-ai de ce sa te scuzi, tocmai asta subilniam ca nu-i OK sa modific dupa postarea ta si nici sa nu "simti"...ba' mai si te scuzi :rizi:
La "floarea Dunarii" undeva(nu mai tin minte unde :doarecapu: ) i se mai spune si "p..a tziganului" :rizi: ...
:noroc:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

45

11.09.2013, 22:30

Eu asa stiu :la MH-oblete, la TM-shnaider, la OT-soreatza, la DJ-ocle
Ups... io stiam ca sorete ii zice la reginuta/biban soare
M-ai prins iarasi...am gresit...am modificat(softul ma lasa)...soreatza!!

:rizi: :rizi: :noroc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

cornel.s

Șalău

Răspunsuri: 427

Locație: Bucuresti

Profesia: policalificat

• Scrie un mesaj privat

46

11.09.2013, 23:08

@Cata - scuze, n-am vazut c-ai corectat ca nu mai scriam.

N-ai de ce sa te scuzi, tocmai asta subilniam ca nu-i OK sa modific dupa postarea ta si nici sa nu "simti"...ba' mai si te scuzi :rizi:
La "floarea Dunarii" undeva(nu mai tin minte unde :doarecapu: ) i se mai spune si "p..a tziganului" :rizi: ...
:noroc:

falus pastoralis :). ... a ciobanului
Restul e folclor ca istorie n-are cum :bucuros:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

47

11.09.2013, 23:58

Asta-i "floare", bre.
Da` din ce stiam io, pe Dunare locu` unu la "sacrificiu" pt. salau ii mrenuța, mai mult sau mai putin vânătă.
:limba: :rizi:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

48

12.09.2013, 07:47

Dupa topul soiurilor de pestisori (in opinia mea : Porcusor,Bitterling,Oblete si guvid(floarea apei)pentru Dunare, urmeaza binenteles dusmanul de moarte al salaului pe lacuri si balti:

Ataca pietul de salau precum si icrele .

49

12.09.2013, 10:36

Dupa topul soiurilor de pestisori (in opinia mea : Porcusor,Bitterling,Oblete si guvid(floarea apei)pentru Dunare, urmeaza binenteles dusmanul de moarte al salaului pe lacuri si balti:

Ataca pietul de salau precum si icrele .

Primavara este momeala nr. 1 la somn ;) urmata de regina baltii tot la mustacios (sau sorete) ...obletele ( pirca in MS ) la salau merge cam tot timpul ...mai ales "zdrobit"... din pacate salai sunt din ce in ce mai putini pe meleagurile noastre...

50

12.09.2013, 10:59

Mai exista o montura simpla si eficienta de pescuit cu peste mort.Este vorba de un oblete armat pur si simplu pe un jig mai maricel,6\0.Suplimentar se poate asigura cu lita.Greutatea se alege in functie de curent si adincimea apei.Tirit pe substrat sau jucat usor,este irezistibil pentru orice salau.Lanseta trebuie sa aiba putere pe varf,ca orice lanseta e jigging,pentru a putea penetra placile osoase ale salailor mari..Sau stiucilor..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

51

12.09.2013, 11:12

In Italia la magazin se vind ca momeala pentru pescuitul la salau carasei de mici dimensiuni(maxim 3 cm lungime).Prefer obletele pentru forma lui alungita insa am prins si la carasel si am si vazut alti pescari prinzand.

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

52

12.09.2013, 14:55

In Italia la magazin se vind ca momeala pentru pescuitul la salau carasei de mici dimensiuni(maxim 3 cm lungime)

Q fiI ! dar cu rezultate excelente in pescuitul stiuci si somnului . E pestisorul bun la toate ! la pescuitul salaului am rezerve il folosesc doar daca nu am celelalte soiuri la dispozitie :gandesc:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

53

12.09.2013, 15:13

Zvarluga! din neamul( tiparului )

Datorita chitaitaitului pe care-l scoate e pestisorul care atrage salaul .Seamana mult cu porcusorul si moita (mrenuta vanata) la culoare si dimensiuni maxim 10 cm cele trei speci mentionate :bucuros:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

54

12.09.2013, 18:46

pe Dunare locu` unu la "sacrificiu" pt. salau ii mrenuța, mai mult sau mai putin vânătă.

O fi! in Cazane :nunteleg: . Traieste numai in apele de munte , printre pietre. :bravo:

puiut

Oblete

Răspunsuri: 19

Locație: dragasani

• Scrie un mesaj privat

55

13.09.2013, 11:10

Mai baieti! vreti sa spuneti ca bibanul primavara este momeala ideala pentru somn ?mai bun decit obletele sau carasul ?Scuzati dar sunt incepator si chiar nu stiu cu ce se maninca somnul ! :prieteni:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

56

13.09.2013, 11:29

Bibanul este o momeala f buna tot timpul anului, nu doar primavara. Depinde s f mult si de ce specii de pesti se gasesc in acea apa...
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

57

13.09.2013, 16:46

atentie la monturi! :ochi:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

58

13.09.2013, 16:59

si acum partea doua ! :zambet:

• »bogdanbogdan« a fost blocat

Răspunsuri: 208

Locație: giurgiu

• Scrie un mesaj privat

59

13.09.2013, 17:21

montura din clipul 2 nu e ok. carligul trebuie sa vina deasupra plumbului, altfel nu se justifica V-ul

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

60

13.09.2013, 17:47

Interesant, m-am uitat pe filmuletele astea si mi-a venit pofta de un stationar la salau cu pestisor viu :buaaaah: numai ca din pacate sunt "accidentat" si trebuie sa stau pe dreapta vreo doua luni :doarecapu: .