Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
prezentare
Salut!
Mă numesc CLAUDIU, sunt din Timişoara şi de mai mult timp încerc şi sper să reuşesc, să deprind şi să mă specializez în tehnicile pescuitului la somn. Dunărea este locul de evadare al meu, chiar dacă, în ultimii ani, pescuitul "industrial" şi braconajul fac ca poveştile auzite de la perscarii cu mai multă experienţă (şi ani) să mi se pară neverosimile. Sper ca tot mai mulţi pescari sportivi să aprecieze cu adevărat frumuseţea şi misterul unui dril şi să ofere posibilitatea partenerului de luptă să le îndoaie cârligele şi altor pescari.

si fum din frane!!!!!
Nu dispera, orice ar face braconierii odata in viata ne vom prinde fiecare monstrul, important este sa incerci, sperind in fiecare zi, ca a venit,
acea zi.
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh
Salut, Claudiu, bine ai venit, stii cum se spune, cauta si vei gasi...!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Claudiu, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum!
Salut Claudiu si bun venit
Salut Claudiu si bun venit .
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
salut Claudiu,

in barca noastra!
bine ai venit printre noi Claudiu ...
Sper ca tot mai mulţi pescari sportivi să aprecieze cu adevărat frumuseţea şi misterul unui dril şi să ofere posibilitatea partenerului de luptă să le îndoaie cârligele şi altor pescari.
ar fi bine daca ceea ce ai scris s-ar intampla ... dar respectul pentru natura se diminueaza tot mai mult pe zi ce trece iar de regula pestii care au ghinionul sa se intepe in carligul unui pescar sfarsesc prin vreo farfurie ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm
mulţumesc tuturor şi frâne încinse
Salut Claudiu si bine ai venit!
Claudiu

Si

pe forum
Salut Claudiusi bun venit!

Bine ai venit Claudiu!!!
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA
Salut Claudiu.

si sa ai parte de cele mai frumoase driluri