Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Germania/Mannheim /Ro Codlea
Profesia: hirtiar -> unul care face hirtie ( Muncitor )
Tremur tot, chiar m-a sunat Thomas sa-mi zica ca Robert a prins iarasi un somn, de data asta un mascul de vreo 2.60 metrii la guma, vertical din barca.![]()
![]()
![]()
Detalii maine.
-------------------------------------------
Primele informatii.
Somnul a avut 2,57 metrii si 94,5 kg. Era mascul, ca femela probabil ar fi avut peste 120 kg. A fost prins la shad de 16 cm, acelasi cu care a prins Robert si somnul de 2,06 metrii.
Robert, dupa ce a avut 2 scapati in dril cu lanseta si fir de salau, a trecut pe linie speciala de somn. Asa a reusit sa ia unul de 2,06 m si acuma acesta de 2,57 metrii. Se pare ca la acelasi shad.
Drilul a durat 30 de minute din barca! Probabil ca de pe mal nu l-ar fi scos !?!? ...dar asta n-o sa aflam niciodata, asa cum nu aflam niciodata cit de mari au fost somnii ce ii scapam in dril.
Am intrebat cum recupereaza: arunca si trage, simplu, fara sa ridice batul ca la jig.
Norocosul! Thomas si Mario au fost si ei cu gumele prin zona, dar ei n-au luat nimica.
Alte informatii urmeaza...
monstrii" (scuzele mele...): Poza de jos, stânga
Gogu, ai MP cu poza... E sinistra, nu o pot pune aici...![]()
Citi ani trebui sa treaca ca sa ajuga asa mare S??????
2,62 si l-au strapuns cu furca.Sigur mai sunt! Insa, e nevoie de echipament corespunzator si de ceva noroc!![]()
In 2010 s-a prins in mal unul de 2,60 metrii. Nu la lanseta, ci la par. A ramas prins in mal la apa mica si n-a mai putut iesi. Am fost personal sa vorbesc cu cel care l-a prins, si am stat fata in fata cu sotia lui, femeia din poza. Sotia lui are o inaltime de 1,83 metrii.![]()
Aici puteti vedea poza "monstrii" (scuzele mele...): Poza de jos, stânga
2,62 si l-au strapuns cu furca.Sigur mai sunt! Insa, e nevoie de echipament corespunzator si de ceva noroc!![]()
In 2010 s-a prins in mal unul de 2,60 metrii. Nu la lanseta, ci la par. A ramas prins in mal la apa mica si n-a mai putut iesi. Am fost personal sa vorbesc cu cel care l-a prins, si am stat fata in fata cu sotia lui, femeia din poza. Sotia lui are o inaltime de 1,83 metrii.![]()
Aici puteti vedea poza "monstrii" (scuzele mele...): Poza de jos, stânga
Ia uite aici somotel la spinning :
http://www.prosport.ro/sport-life/specia…escuit-11280418
Cu siguranta este prins in Ro . Sunt peturi in poza!![]()
![]()
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH