Marian!
![]()
![]()
![]()
Foarte reusite pozele din video, bravo.
Astăzi am fost la pescuit. Frumoasa Dunăre nu mi-a înșelat așteptările. O zi mult visată după o iarnă atât de lungă.![]()
La ce momeala s-a intamplat?Hai LARRY ca da cafeaua-n foc....... baga ceva poze. Saptamana viitoare poate ies si eu pe la Calarasi de vineri pana duminica.
Ceva sfaturi pt somn pe vremea asta?
![]()
Mă grăbesc.....plec la muncă.....multe trăsături, cinci somni scoși trei scăpați din cârlig.......
Scuze este târziu.......am plecat.
![]()
Prima zi de anul asta la pescuit pe Dunare, vreme exceptionala, apa foarte tulbure (cred ca de la Siret), l-am intalnit si pe Larry,(mi-a spus ca a prins 5 somni ieri), nu am vazut sa fi prins nimeni,am schimbat vreo 6 locuri, degeaba ,asa ca am facut plaja.Maine la ora 6 sunt in barca pe Dunare.Larry a prins la mate de macrou.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »LARRY« (24.03.2012, 22:18)
Citat
Mă grăbesc.....plec la muncă.....multe trăsături, cinci somni scoși trei scăpați din cârlig.......
Scuze este târziu.......am plecat.
![]()
Larry, băieții vor sa știe amanunte, ca la Pescuit la somn : fără secrete, fără retineri, totul pe fata.. cu detalii cat mai multe!
Apa mica, adanca? ... montura?![]()
Plec la muncă.......
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »galati« (24.03.2012, 15:28)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH