Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
nu uit ca am o hobo strove pe lemnisoare pentru cafea sau gen...
poate facem un pecuit la crap in craci dupa jumatea lui septembrie aici la giurgiu. cateva zile pe balta. ce zici?
de bere ma ocup eu
:)
daca sunt prin zona nici o problema.dar hai sa vb treburile astea in privat sa nu mai facem off-topic.asteptam si filmarile altor useri

fir intins tuturor
nu uit ca am o hobo strove pe lemnisoare pentru cafea sau gen...
poate facem un pecuit la crap in craci dupa jumatea lui septembrie aici la giurgiu. cateva zile pe balta. ce zici?
de bere ma ocup eu
metoda mea este mai sipla si mai ieftina ...dar numai pt pescuitul din barca, folosesc ielastic de bani.
da, exact metoda cu fasie de camera de bicicleta, numai ca ai inlocuit-o cu elasic de bani. am incercat si eu, numai ca in aruncatura nu tine plumbul...
da, exact metoda cu fasie de camera de bicicleta, numai ca ai inlocuit-o cu elasic de bani. am incercat si eu, numai ca in aruncatura nu tine plumbul...
la cati metrii arunci cand dai din barcala crap?

.... dar cand dai in craci.
nu numai la crap, la orice specie. din barca cel mult 15m. cateodata dau apic.
dar se mai intampla sa mai dau si de pe mal. si acolo e putin mai mult de aruncat...