Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • »bogdanbogdan« a fost blocat
  • Autorul acestui subiect este »bogdanbogdan«

Răspunsuri: 208

Locație: giurgiu

• Scrie un mesaj privat

41

26.08.2013, 18:10

nu uit ca am o hobo strove pe lemnisoare pentru cafea sau gen...
poate facem un pecuit la crap in craci dupa jumatea lui septembrie aici la giurgiu. cateva zile pe balta. ce zici? :)
de bere ma ocup eu :ochi:

mihaiqq

Oblete

Răspunsuri: 27

Locație: constanta

Profesia: tehnician dentar ortodont

• Scrie un mesaj privat

42

26.08.2013, 18:17

:)

daca sunt prin zona nici o problema.dar hai sa vb treburile astea in privat sa nu mai facem off-topic.asteptam si filmarile altor useri:) fir intins tuturor

Răspunsuri: 56

Locație: langa Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

43

26.08.2013, 20:18

nu uit ca am o hobo strove pe lemnisoare pentru cafea sau gen...
poate facem un pecuit la crap in craci dupa jumatea lui septembrie aici la giurgiu. cateva zile pe balta. ce zici? :)
de bere ma ocup eu:ochi:
metoda mea este mai sipla si mai ieftina ...dar numai pt pescuitul din barca, folosesc ielastic de bani. :noroc:

• Scrie un mesaj privat

44

26.08.2013, 20:39

da, exact metoda cu fasie de camera de bicicleta, numai ca ai inlocuit-o cu elasic de bani. am incercat si eu, numai ca in aruncatura nu tine plumbul...

Răspunsuri: 56

Locație: langa Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

45

28.08.2013, 16:27

da, exact metoda cu fasie de camera de bicicleta, numai ca ai inlocuit-o cu elasic de bani. am incercat si eu, numai ca in aruncatura nu tine plumbul...

la cati metrii arunci cand dai din barcala crap? :gandesc:.... dar cand dai in craci.

• Scrie un mesaj privat

46

29.08.2013, 14:58

nu numai la crap, la orice specie. din barca cel mult 15m. cateodata dau apic.
dar se mai intampla sa mai dau si de pe mal. si acolo e putin mai mult de aruncat...

Subiecte asemănătoare