Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Matrite pentru turnat plumbi
Salutare...caut si eu ceva matrite pentru turnat plumbi...si sa nu fie tare scumpe ...fir intins
"Give me a lever long enough and a fulcrum on wich to post it , and I shall move the world"
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Salut, ma intereseaza si pe mine niste matrite pentru jiguri, grele de Dunare, 40 pana la 80 de grame.
Te salut. Ce model, ce gramaje?
Si eu sunt interesat de matrite pt plumbul prezentat de Zoran.
Salut...si pe mine m-ar interesa niste matrite de plumb pt clonc la 130, 150,200,250grame. Ori daca aveti idei cum sa le confectionez artizanal, mersi.
Munca este pentru aia care nu stiu sa pescuiasca...
[]
Robert, ti-am trimis link-ul pe privat pt. ca nu este incurajata postarea publica de link-uri catre site-uri comerciale.
Ti-as recomanda cu caldura sa citesti regulamentul forumului pt. o informare completa.
"Give me a lever long enough and a fulcrum on wich to post it , and I shall move the world"
Meseriaș bun.....tel.0745690480
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
ok scuze...nu o sa mai postez linkuri.Am citit regulamentu dar din dorinta de a ajuta am calcat pe bec....
matrite plumb
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Confectionez la cerere orice model matrita turnat plumb (

salut Florine! ma intereseaza o matrita de turnat plumb Bullet cu doua cavitati de 30g---40g , gaura 1.5mm. daca se poate
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA
matrita bullet
Confectionez la cerere orice model matrita turnat plumb (

salut Florine! ma intereseaza o matrita de turnat plumb Bullet cu doua cavitati de 30g---40g , gaura 1.5mm. daca se poate
In principiu orice se poate. Ideal ar fi daca ai un model care iti place, sa iasa la fel. Daca lasi la aprecierea mea, pot sa-ti fac o matrita cu doua cuiburi de bullet clasic ( ma refer la raportul intre lungime si grosime ) Daca ai alte preferinte,( mai lung, mai tronconic, etc) hai sa discutam pe privat sa nu ocupam spatiul discutiilor.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Cam asa arata o matrita si produsul obtinut cu ea. E putin altceva decat ideea obisnuita de matrita de plumb dar eu le folosesc de multi ani (am peste 100) sant usor de folosit si poti obtine orice model doresti .
screenshot green
Cam asa arata o matrita
Salut Florin
Spune-mi te rog din ce fel de material e facut matrita si cum reusesti sa le faci ,,pinii,, de pozitionare?
O matrita de jiguri de 140 de gr am eu de dat. Merg VMC-urile mari pe ea.
Restul e folclor ca istorie n-are cum
Salut Florin
Spune-mi te rog din ce fel de material e facut matrita si cum reusesti sa le faci ,,pinii,, de pozitionare?
Asa cum spune si semnatura ta , eu daca la varsta mea nu am reusit inca sa invat sa pescuiesc, m-am apucat de "munca ". Iar in privinta asta , da-mi si mie voie sa am secretele mele capatate in urma multor ani de experimentari si multi, foarte multi bani cheltuiti. Mai ales acum, din pozitia de "tanar pensionar "e cam complicat. Asa cum si in meseria ta sant mici secrete ale meseriasului care nu se spun . Si ca tot veni vorba : intr-un apartament , stii unde e obligatoriu sa pui faianta impecabil ? Stiut fiind faptul ca meseriasul mai face mici "derogari "pe ici pe colo , ca sa-i " cada" placile bine.
Si ca tot veni vorba : intr-un apartament , stii unde e obligatoriu sa pui faianta impecabil ? Stiut fiind faptul ca meseriasul mai face mici "derogari "pe ici pe colo , ca sa-i " cada" placile bine.
Pe pereti.
...cogito ergo sum.
Raspuns gresit. Numai un meserias adevarat poate stii raspunsul.
da-mi si mie voie sa am secretele mele
Mare secret...materialul e plastilina care se intareste bagat in cuptorul cu gaz sau in cuptorul cu microunde in cateva minute...oricum mersi