Felicitari mane, banuiesc ca nu sunt aici la noi... Ai testat pe pielea ta cat peste este pe Olt

Mersi, nu sunt la Valcea ci in Italia pe un canal unde pescuiesc regulat.Din pacate situatia pe Olt nu e prea buna, eu la concluzia asta am ajuns.Totusi vreau sa cred ca daca as insista la stationar si la spinning destul de mult pe Olt cred ca ar iesi si cate un somn ce sare peste 10kg.Asta e parerea mea, cred ca ceva somni sunt, insa cred ca si pescarii nu ii cauta cu momeli pe masura, spre exemplu am intalnit intr-o noapte 5 pescari ce au pescuit langa mine si imi ziceau cum ca au ca tinta doar mustaciosii.In 5 aveau 20 de lansete si in TOATE AU BAGAT CA MOMEALA OBLETI.Ar trebui sa se incerce la cate o lanseta si cu cate un caras, platica etc de peste 300, 400 de grame.Nu am vazut pe nimeni sa pescuiasca cu momeli de o jumatate de kg, dar chestia e ca eu vin asa de putin timp pe acasa incat nu mai cunosc bine cum stau treburile cu adevarat, oricum lucrurile nu stau prea bine pe Olt, am vazut pescuind cu parasuta pana si paznicii de la barajul de la Slavitesti(pescuiau exact de sus de pe baraj, aia trebuie sa pazeasca sau sa prinda peste cu parasuta.....

)Ti-am mai scris cred intr-un mesaj privat ca ma consider norocos ca pot pescui pe apele italiene, nu stiu ce pesti as mai prinde daca m-as intoarce acasa la Valcea, eventual ma reprofilez pe pescuitul la oblete

am vazut ca e plin pe Olt.