Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Multumesc frumos anem. in legatura cu mulineta si eu ma gandeam tot la un 5000. nu ramane dcat s studiez piata. o sa va anunt la ce mulineta m-am decis. eu m-am gandit la un power pro de 50lb. oricum o sa tin cont de toate sfaturile tale. dupa care nu ramane dcat s o testez. o sa revin cu o parere cat de curand.![]()
Da anem tu ai dreptate . Cel mai bne e sa le poți lua în mana, sa lipiți studia un pic. Dar din păcate nu am posibil
itatea de a face acest lucru. Eu tot echipamentul îl cumpăr de pe internet. Dci trebuie sa merg pe mana cuiva care se pricepe foarte bne la spining. Și acela ești tu. Suma? Eu încerc sa nu depășesc 180 de euro. Dacă poți sa mă sfătuiești s cu alte modele ar fi super. Pana acum tot saragosa îmi place. Mersi anem![]()

… atat de multe mai sunt de invatat incat nu imi va ajunge viata asta 
... despre ăsta e vorba anem? Cum ți se pare prețul? Dacă ăsta e am sa o comanda de urgenta.. anem cât trăiești înveți... niciodată nu ai saotiajunge perfecțiunea pt ca găsești mereu câte ceva despre învățat. Dar mie mi se pare ca ai ceva experiență în spate ești genul de om de la care ai mereu de învățat câte ceva dacă vrei. Mersi încă o data
link sters ... despre ăsta e vorba anem? Cum ți se pare prețul? Dacă ăsta e am sa o comanda de urgenta.. anem cât trăiești înveți... niciodată nu ai saotiajunge perfecțiunea pt ca găsești mereu câte ceva despre învățat. Dar mie mi se pare ca ai ceva experiență în spate ești genul de om de la care ai mereu de învățat câte ceva dacă vrei. Mersi încă o data![]()
Am decis și am pus mana pe un penn atlantic 5000. Cum vi se pare? Am făcut o alegere buna?
![]()
Mai exista si Cabelas Prodigy 4500(=Daiwa Capricorn), le-am folosit pentru Dunare la crap, foarte bune mulinete, pacat ca tot prin 27007 am luat numai 3, as mai fi avut nevoie de inca una, dar nu se mai gasesc, trebuie insistat cu cautarea!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH