Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Fredoom

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Fredoom«

Răspunsuri: 38

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

1

24.07.2013, 13:38

Pescuitul pe Mures

Salutare , Am incercat cateva saptamani la rad la pescuit pe Mures dupa somn , am incercat toate monturile ... Momeli : rame , coropisnite , peste ( mai multe feluri ) , sapun mate de macrou , scoica etc.... , si noapte si ziua si rezutae 0 nici macar somotei la jumate de kg ... rar cand mia intrat cate unu nici cat palma ... Nu stici ce se intampla si la voi e la fel sau nu pescuiesc eu in loc bun
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

2

24.07.2013, 13:41

Iulie si august,perioada grea..numai ce au murit scoicile,peste mic au,nu demult sau ospatat cu rusaliile..e greu de tot sa pacalesti somnul,mai ales ca sint putini..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

3

24.07.2013, 13:46

am observat ca este foarte multa albitura si multe vidre mari , numai te trezesti cu ia prin fata ta ... si cred ca sperie toti pesti
Pescuit sportiv la crap , somn , rapitori - pescuit la toate specile de peste , informatii

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

24.07.2013, 15:58

Eventual schimba locul si redu numarul lansetelor din apa. Ca momeala as folosi doar peste viu.

Un loc e bine sa-l pescuiesti 2 zile, daca nu merge nimica, schimbat locul. Poate chiar si 50 de metri distanta aduc alte rezultate.
Multe fire in apa il face poate suspicios. Redu la 3 lansete, si punele la distante mai mari unele de altele. In apa, nu pe mal! Pe mal sa fie toate la-ndemana. :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

5

24.07.2013, 16:02

am observat ca este foarte multa albitura si multe vidre mari , numai te trezesti cu ia prin fata ta ... si cred ca sperie toti pesti
Nu sint vidre,sint castori.Ei nu au treaba cu pestii..poate cu pescarii..Intr-o seara era sa fac infarct cind sa intors unul la citiva metrii in fata mea :rizi: ,daca nu iesea mai incolo sa-l vad,eram in stare sa stau toata noaptea sa pacalesc''somnul imens'',care ''rapise'',in fata mea..Castorii s-au inmultit foarte mult in Parcul National Lunca Muresului,de la Arad in jos,si se pare ca urca vertiginos..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

6

24.07.2013, 18:28

castori ???? deci asta nu o stiam ca exista pe aici .. oricum am vazut ca daca strigi dupa el se baga al fund si bate cu coada in apa are o coada mare..

7

25.07.2013, 07:02

Da sint castori,este plin de ei si in centrul Aradului..sint locuri unde rod salciile la radacina pina se prabusesc,si dupa aceea le jupoaie de scoarta..La prima viitura ,locul e bun de pescuit,sa creat o structura care poate tine rapitor..

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

8

25.07.2013, 07:17

Anul trecut la Mureş eram cu barca în malul opus şi mă chinuiam să leg un monofilament de rupere sub o salcă şi numai ce văd o vidră sau bizam că iese de sub apă la doi trei metri de barcă, se uita curioasă la mine, sunt tare faine, au nişte ochi aşa expresivi.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

Fredoom

Oblete

• Scrie un mesaj privat

9

25.07.2013, 08:43

da sunt animale dragute , oricum te bucuri k mai sunt animale salbatice asa aproape de oras , poate voi ati mai prins somn in perioada asta la ce momeala imi recomandati sa insist?

Subiecte asemănătoare