Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
te duci cu motorul in ori ce service unde se schimba ulei(cu pompa absoarbe uleiul)in doua minute ai facut schimbul.
Stii tu service-uri in TM care o schimba respectiv care-s specializate macar partial pe motoare de barci?
.
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Voi schimbati intotdeauna/vreodata saiba aia de la surubul de golire a uleiului de motor?
Daca da, se gaseste la reprezentanta sau se potriveste de pe la masini sau...?
(motoru` meu ii Yamaha)

Eu as scoate-o la licitatieDa-o-n... dragostea mea de saiba ca deja ii complicat rau.
S-o racesc lent, s-o racesc brusc... nu mai pricep.
poate faci de o Honda
iar ca sa nu mai fie atatea indoieliDa-o-n... dragostea mea de saiba ca deja ii complicat rau.
S-o racesc lent, s-o racesc brusc... nu mai pricep.
Cre` ca o schimb daca au astia la Yamaha si costa 1 - 2 euro sau o pun tot pe aia veche daca n-au sau ii mai scumpa... daca la masina nu picura cu aia veche, n-o fi nici motoru` asta altfel.
Multzam ca v-ati batut capu`!
(daca sau nu) asa se schimba uleiul si saiba si la transisie , nu numai la motor !!!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH