Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

informer

Administrator

• Autorul acestui subiect este »informer«

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

21

09.07.2013, 14:57

Voi schimbati intotdeauna/vreodata saiba aia de la surubul de golire a uleiului de motor?
Daca da, se gaseste la reprezentanta sau se potriveste de pe la masini sau...? :nunteleg:
(motoru` meu ii Yamaha)
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

22

09.07.2013, 15:30

De ce te complici? :nunteleg: te duci cu motorul in ori ce service unde se schimba ulei(cu pompa absoarbe uleiul)in doua minute ai facut schimbul. :bravo:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

23

09.07.2013, 17:35

Dane, cred ca varianta ta ii mult mai complicata decat sa-mi schimb eu uleiul de motor.
Se desface un surub si curge "din motive de gravitatie", nu-i nevoie de nici o pompa. :)

Da` saiba, cu saiba cum ramane? :) Stii tu service-uri in TM care o schimba respectiv care-s specializate macar partial pe motoare de barci?
----

Bruno

Șalău

Răspunsuri: 223

Locație: Arad

• Scrie un mesaj privat

24

09.07.2013, 18:27

Costi, da o fuga pina la mine intr-o dupamasa cu filtrul si uleiurile si o sa vezi cum se face, e banal, pina si un intellectual o poate face :zambet:

25

09.07.2013, 18:29

Daca aveai Honda...este reprezentanta pentru motoare pe Calea Sagului.Du-te la ei si intreaba, daca se schimba la Honda se schimba si la Yamaha.Eu n-am schimbat-o pana acum (4schimburi).
:noroc:

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

26

09.07.2013, 19:28

Mah baieti... io de fapt vroiam sa cumpar o saiba... :limba: . :noroc:
----

Nelutu

Biban

Răspunsuri: 126

Locație: Timisoara

Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta

• Scrie un mesaj privat

27

09.07.2013, 20:05

Costi draga, ia un subler si masoar-o. Apoi poti s-o faci si singur la strung, chiar iti recomand din teflon daca nu ai cupru. In cel mai rau caz pui banda de teflon pe filetul dopului! :limba: :zambet:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

28

09.07.2013, 20:23

si totul in jurul unei saibe ! :buaaaah: :rizi: :rizi: :rizi: :rizi: :rizi: :doarecapu:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

29

09.07.2013, 20:27

Ce bine ca io n-am scheibe!!! :bucuros2:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

30

09.07.2013, 20:52

dar grover ai ? :inchinare: :rizi: :rizi: :rizi:

mustatza

Șalău

Răspunsuri: 198

Locație: Bucuresti

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

31

09.07.2013, 21:07

Voi schimbati intotdeauna/vreodata saiba aia de la surubul de golire a uleiului de motor?
Daca da, se gaseste la reprezentanta sau se potriveste de pe la masini sau...? :nunteleg:
(motoru` meu ii Yamaha)

daca acea saiba o tii in flacara pana se inroseste si o lasi sa se raceasca lent,procesul se numeste.......decalire si te ajuta sa refolosesti vechea saiba.
FIRE CRETE SI FUM DIN FRANE !!!!! :bravo:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

32

09.07.2013, 21:27

mustatza! (ai uitat esentialul ) e valabil doar pentru cupru ,cu specificatia ca a doua zi cuprul isi recapata proprietatile dinainte de decalire

Răspunsuri: 170

Locație: Clisura Dunarii

Profesia: Pescar

• Scrie un mesaj privat

33

09.07.2013, 22:36

eu am schimbat saibele dar le-am pastrat pe cele originale pt ca nu-mi pareau prea uzate.
am cumparat saibe direct de la importatorul yamaha imreuna cu ulei de transmisie si suruburi (deh paranoia mea)
http://www.smartfishing.info

"It's nice to be important, but it's more important to be nice"

fitter

Biban

Răspunsuri: 90

Locație: Mangalia

Profesia: functionar public

• Scrie un mesaj privat

34

10.07.2013, 20:51

Daca saiba e din cupru se tine pe flcara pana se inroseste insa nu foarte tare ca se poate topi, dupa care, imediat o arunci intr-un vas cu apa
la temperatura camerei si abia atunci ai decalito.

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

35

10.07.2013, 21:17

Da-o-n... dragostea mea de saiba ca deja ii complicat rau. :)
S-o racesc lent, s-o racesc brusc... nu mai pricep. :rizi:
Cre` ca o schimb daca au astia la Yamaha si costa 1 - 2 euro sau o pun tot pe aia veche daca n-au sau ii mai scumpa... daca la masina nu picura cu aia veche, n-o fi nici motoru` asta altfel.
Multzam ca v-ati batut capu`! :noroc:
----

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

36

10.07.2013, 21:46

Da-o-n... dragostea mea de saiba ca deja ii complicat rau.
S-o racesc lent, s-o racesc brusc... nu mai pricep.
Eu as scoate-o la licitatie :rizi: :rizi: :rizi: :ochi: poate faci de o Honda :buaaaah:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

37

29.09.2013, 08:47

Da-o-n... dragostea mea de saiba ca deja ii complicat rau.
S-o racesc lent, s-o racesc brusc... nu mai pricep.
Cre` ca o schimb daca au astia la Yamaha si costa 1 - 2 euro sau o pun tot pe aia veche daca n-au sau ii mai scumpa... daca la masina nu picura cu aia veche, n-o fi nici motoru` asta altfel.
Multzam ca v-ati batut capu`!
iar ca sa nu mai fie atatea indoieli :) (daca sau nu) asa se schimba uleiul si saiba si la transisie , nu numai la motor !!! :gandesc:
:ochi: