Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
lb nu este pt greutate?Poate se refera la greutatea motorului care impicit ar avea ceva putere mai mare.Nu stiu ce sa zic daca 1dm/cub=1L, POATE CA SI 30 DE LB SA AIBA 1,5CPCate lb are un cp?
Barca mea are 450kg+40l benzina+eu 100kg = cca 600kg. Tudor crezi ca un motor electric montat la pupa de 50/60 lbs ma poate ajuta pt o deplasare scurta sau sa pot tine deriva in aval pt clocanit?
55lbs ajunge pentru deriva si cloncanit, chiar sa si te deplasezi. Daca vrei sa treci de 55lbs trebuie si curent de 24 de volti, deci doua baterii, deci 2x25kg, care te spetesc cand le duci la incarcat.Barca mea are 450kg+40l benzina+eu 100kg = cca 600kg. Tudor crezi ca un motor electric montat la pupa de 50/60 lbs ma poate ajuta pt o deplasare scurta sau sa pot tine deriva in aval pt clocanit? Pe barca am un 75 cp termic si sperii tot pestele pana ma pozitionez(chiar si la relanti).
Cunoaste cineva acest tip de motor ? MotorGuide_Bulldog_Transom_Foot_Control_40/descpage-MGBDFC.html...
Oare cat este de fiabil?
Cunoaste cineva acest tip de motor ?
MotorGuide_Bulldog_Transom_Foot_Control_40/descpage-MGBDFC.html
Oare cat este de fiabil?
Oare cat este de fiabil?
Oare cat este de fiabil?
Kzoli, scuze, dar conform regulamentului fara link-uri directe spre shopuri www!
Motorul ales de tine este cu comanda la picior, si are cablul de la pedala la motor de doar 1,5 metri.
ce parere aveti de firma baracuda?
m-ar interesa si pe mine un motor electric de 48lb, poate cineva sa imi ofere niste pareri?
Baracuda - Motor electric SM-48...
multumesc mult!
odata a intrat apa in motor si a doua oara a avut probleme la comutator
odata a intrat apa in motor si a doua oara a avut probleme la comutator
kzoli, nu numai tu "ai reusit" sa-l botezi.....si-n al meu a intrat apa(am avut un mic accident),....l-am desfacut,i-am schimbat un rulment,vaselina,montat inapoi,ca nou.
Numai ca nu stiu ce-am inversat pe-acolo ca acum am 3 viteze in fata si 5 in spate...dar mie imi convine....eu merg mai mult cu spatele
![]()
Ca si consum si eu zic ca Minnkotta nu papa mult, pe mine ma tinea bateria fara s-o incarc 2 zile(un weekend)...ce-i drept cu sonarul cel vechi, acum o sa vad cu sonarul cel nou care e treaba.
si alegere optima
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH