Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »Cyprinus«

Răspunsuri: 67

Locație: Zalau

• Scrie un mesaj privat

1

28.06.2013, 15:33

Spro Gigantis 8600

Cum in Romania nu gasesc nicaieri - online - mulinete Penn la preturi decente, m-am gandit la asa ceva : SPRO Gigantis 8600, 7+1BB, Alu.

Momentan folosesc la pescuitul de pe mal 3 Cormoran ca si cele din linkul urmator: Cormoran UK Carp Big Boss 10Pi 5000, 025288 - SC OK SHOP SRL. Le am de ani buni si au adus ceva crapi pe saltea dar somni.....nu prea:)
De la Spro nu am avut niciodata nimic deci habar nu am despre produsele lor. Sunt in cautarea unei mulinete pentru somn la un pret decent care sa fie din metal si sa se preteze pt pescuitul de pe mal. Initial m-am gandit la mulinetele pe care le avea Zoran, eram chiar hotarat, dar cineva m-a combinat sa iau Tica Cybernetic, mulinete care nu am mai sosit niciodata.
Va multumesc anticipat pentru sugestii

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

28.06.2013, 16:58

Buna Cyprinus,
am modificat link-ul spre shopul respectiv. Personal nu doresc sa avem o padure de link-uri spre toate shop-urile din lume.
Link-uri spre pagiana producatorului e ok, spre magazinele colaboratoare e ok, iar spre restul de shop-uri www, pe privat cu miile! :prieteni:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebare, imi plac Penn-urile si raman la ele, mulinete ce le pescuiesc de ani de zile si care au rezistat cu brio si la somni de 2,5 metri.

Dar poate mai sunt alti pescari care le-au pescuit!? :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

3

28.06.2013, 17:05

mulinetele celor de la Spro in mare parte sunt produse de cei de la Ryobi. este si cazul mulinetei din imagine. nu sunt cele mai bune mulinete asta e clar dar nici de aruncat nu sunt. depinde ce asteptari ai de la o mulineta si pana la urma fiecare produs face cat costa (aici evident mai sunt si ceva exceptii dar tot mai putine).

eu unul m-as orienta catre altceva. pentru mine in ultima perioada mai exista doar vreo 3, maxim 4 nume in ceea ce priveste constructorii de mulinete ... plus cativa care fac chestii acceptabile dar fara pretentii (aici intra si cei de la Ryobi)
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Feri

Șalău

Răspunsuri: 348

Locație: Cluj-Napoca

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

4

28.06.2013, 17:11

Salut,

daca tot cochetezi cu mulinete Spro, da o geana si la: SPRO POWER DRIVE XL 8800, care dupa mine prezinta mai multa incredere la pescuitul somnului, destinat pentru drill-uri cu pesti de talie mare, pesti oceanici, capacitate mare de inmagazinare fir, etc... Restul vezi pe site-ul producatorului. Nu am mulineta, dar m-as risca s-o folosesc la somn.
:noroc:
»Feri« a atasat urmatoarele fisiere:
  • images.jpg (7,39 kB - 17 ori coborit - ultima oara: 06.08.2021, 04:29)

• Scrie un mesaj privat

5

28.06.2013, 17:26

NP Zoran. Ulterior am vazut postarea ta cu linky. sry.
As dori noua Penn SSV dar in Romania nu gasesc nicaieri. In ceea ce priveste oferta de mulinete pentru somn este destul de redusa iar preturile sunt destul de ridicate. De FIN NOR nici nu ma pot atinge. Am gasit un singur shop care vinde asa ceva dar preturile..... Un ealt exemplu este Ryobi Carnelian. In RO se gaseste la peste 900 lei iar in Germania sub 100 Euro. Poate nu stiu eu sa caut bine shop-uri online in Romania, dar este tot ceea ce am gasit la preturi decente. In momentul de fata pt crap folosesc Daiwa (am de gand sa ma las de partea de crap pe lacuri cel putin). Am donat un Banax SI unui prieten si a pus in barca un mustacios de 16-18 kg fara probleme, fiind singur, noaptea fara lanterna (erau cam slabe bateriile). Nici asa ceva nu mai gasesc, modelul fiind indisponibil si scump (450 lei) pentru o mulineta de la banax de acum 12 ani.

Feri mulineta e la peste 800 lei. Destul de mult as putea spune......

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

6

28.06.2013, 17:33

Penn Slammer 760 sau Spinfisher 8500 ssv? :gandesc:

La Angel-Domaene.de

www.pescuit-la-somn.com

• Scrie un mesaj privat

7

28.06.2013, 17:42

Corect Zoran dar ma refeream la magazinele online din Romania nu la cele din Germania. Din Germania mi-e greu sa comand.... nevasta .... cont comun.... vede plata.... :zid:

Feri

Șalău

• Scrie un mesaj privat

8

28.06.2013, 17:42

Cyprinus scuze, dar nu ai pomenit de buget, eu ti-am recomandat un model mai bun de la Spro, dupa parerea mea. Mergi pe mana lui Zoran, cele doua modele de la Penn sunt mult mai ieftine si totodata sunt de incredere si robuste, calitati dovedite de-a lungul timpului si drill-urilor cu monstrii. :ciao:

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

9

28.06.2013, 17:43

Corect Zoran dar ma refeream la magazinele online din Romania nu la cele din Germania. Din Germania mi-e greu sa comand.... nevasta .... cont comun.... vede plata.... :zid:

Vind mulineta PENN SLAMMER 760 • Rapitori.ro - Pescuit sportiv Si uite asa a venit Gerrmania la tine "acasa".

Ia legatura cu user-ul "dinu55" de aici de pe acest forum :ochi:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

10

28.06.2013, 17:45

nevasta .... cont comun.... vede plata...

Mergi direct cu "coco" la banca si ii depui in contul meu de la Raiffeisen, fara ca sa vada sotia ce s-a intamplat in contul vostru :gandesc: ... :pauza:

www.pescuit-la-somn.com

• Scrie un mesaj privat

11

28.06.2013, 18:23

Mergi direct cu "coco" la banca si ii depui in contul meu de la Raiffeisen, fara ca sa vada sotia ce s-a intamplat in contul vostru ...
U little devil :zambet:

Feri nu e cazul de scuze, eu trebuie sa ma scuz ca nu am pomenit bugetul

Razvan

Oblete

Răspunsuri: 5

Locație: Lugoj

Profesia: 3d artist

• Scrie un mesaj privat

12

28.06.2013, 20:36

Salut,

Exact despre mulineta asta am vrut si eu sa deschid un topic dar bine ca la-ti deschis dumneavoastra, m-am documentat destul de mult in privinta mulinetei si parerile in legatura cu ea au fost bune.Cei de la Spro au in general mulinete bune, am pescuit la spinning cu un Spro Gold Arc si pot spune ca este o mulineta foarte buna(parerea mea), si eu sunt intr-o dilema mare dintre mulineta aceasta, un Fin Noir Sportfisher si un PENN Spinfisher V SSV8500 habar n-am pe care sa o iau.
Adevaru ii ca eu nu sunt un mare expert, inca invat.

Respect Razvan.
Fish on! :pescuit:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

13

28.06.2013, 20:43

dar bine ca la-ti deschis dumneavoastra...

Regulamentul :ochi: :
2. Comunicarea şi comportamentul în forum:

...

Fiind un forum unde se respectă egalitatea între oameni, toţi utilizatorii sunt rugaţi să se adreseze între ei la “per-tu” şi să se comporte între ei ca între prieteni.

www.pescuit-la-somn.com

Feri

Șalău

• Scrie un mesaj privat

14

28.06.2013, 20:51

Salut,

Exact despre mulineta asta am vrut si eu sa deschid un topic dar bine ca la-ti deschis dumneavoastra, m-am documentat destul de mult in privinta mulinetei si parerile in legatura cu ea au fost bune.Cei de la Spro au in general mulinete bune, am pescuit la spinning cu un Spro Gold Arc si pot spune ca este o mulineta foarte buna(parerea mea), si eu sunt intr-o dilema mare dintre mulineta aceasta, un Fin Noir Sportfisher si un PENN Spinfisher V SSV8500 habar n-am pe care sa o iau.
Adevaru ii ca eu nu sunt un mare expert, inca invat.

Respect Razvan.

Răzvane, nu e cazul să ne iei cu Dvs, dar legat de asta Zoran mi-a luat-o înainte.
Am şi eu SPRO Red Arc folosit la spinning, foarte mulţumit de ea, însă legat de dilema ta, eu recomand Penn SSV 8500. Aşteaptă însă şi alte păreri de la colegi, vei primi destule că să-ţi formezi o opinie.
:noroc: :pescuit:

Razvan

Oblete

Răspunsuri: 5

Locație: Lugoj

Profesia: 3d artist

• Scrie un mesaj privat

15

28.06.2013, 20:58

ok, fara DVs, o sa tin cont de recomandarea ta, mersi.Daca o iau, o sa o iau de pe Ebay,is mai ieftine ceva.
Aaaa so inca ceva, decamdata vreau sa imi achizitionez o mulineta si un bat(atata imi permite bugetu), are rost sa merg doar cu un singur combo?, restu sculelor car ele am nu sunt indicate la somn, is prea fine.
Fish on! :pescuit:

diccosmin

Șalău

Răspunsuri: 211

Locație: Sibiu

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

16

28.06.2013, 22:56

are rost sa merg doar cu un singur combo?, restu sculelor car ele am nu sunt indicate la somn, is prea fine.

Eu zic ca are rost. Si eu merg tot cu un combo (al 2lea e in curs de achizitie) + 1 sau 2 feedere. Ultima data am facut o "mini montura" pt feeder (carlig de crap marimea 2, o pluta mica de ground, oblete mic ca momeala, plumb de 80gr, fir principal de 0,2 mono, forfach 10lb de crap) cu care am prins un somotel <1kg si cred ca as fi facut fata si unuia de 5kg.
:noroc:
Incepator in pescuitul somnului