Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

mane81

Știucă

• Autorul acestui subiect este »mane81«

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

1

25.06.2013, 00:29

Mulineta Black Cat 680 FDX

Folosesc mulineta asta de un an si doua luni la stationar.In total cred ca a prins doi somni, maxim trei niciunul mai mare de 20 de kg.De obicei incerc sa am grija de mulinetele si lansetele mele, adica incerc sa nu le supun la eforturi extreme pe balta dar le si "arunc" pe unde apuca cateodata totusi cu bun simt :zambet: .
Dupa mai bine de un an si decat doi somni prinsi se pare ca mulineta s-a stricat, azi m-am dus la magazn si am lasat-o la reparat.Sigur o sa dureze o luna doua pana o repara pentru ca o trimit in Germania cred.O sa scriu aici pe subiectul asta ce problema are mulineta, in felul asta daca careva dintre voi se gandeste in viitor sa cumpere produsul asta sa fie informat mai bine.Am citit pe cateva forumuri italiene cu ceva timp in urma despre mulineta in cauza cum ca nu ar fii destul de solida pentru pescuitul la somn, cum ca ar fi o mulineta de proasta calitate, trebuie sa recunosc si eu dupa mai bine de un an de folosinta, un an in care credeti-ma nu are o zgarietura in exterior(am tratat-o ca pe copilul meu) inclin sa cred ca e adevarat faptul ca e de o calitate proasta.Ramane de vazut in viitor, o sa va tin la curent. Asta e mulineta: