pentru o pneumatica .... preferati suport pentru sonda sau montarea ei direct pe oglinda barcii? ce parere aveti?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am pus aici o procedura de reglare a sonarului 718/728 care-i foarte asemanator cu al tau.Ma poate ajuta cineva si pe mine cu niste setari corecte pt sonarul humminbird 570 , mentionez ca este prima data cand folosesc asa ceva.Dau o bere aici in Galati sau pe balta la pescuit.Vreau sa-l montez pe o barca rebel 400 cu motor selva 30cp .
Va multumesc anticipat.![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Evident ca-i mai OK din punct de vedere al stabilitatii s-o montezi fix pe barca rigida.
Insa daca te plimbi cu sonarul in diverse barci, e clar ca n-ai incotro si-ti iei un suport detasabil.
Singurul avantaj al suportului este reglarea mai facila a sondei pt. divesre incarcari ale barcii, de exemplu.
Evident ca-i mai OK din punct de vedere al stabilitatii s-o montezi fix pe barca rigida.
Insa daca te plimbi cu sonarul in diverse barci, e clar ca n-ai incotro si-ti iei un suport detasabil.
Singurul avantaj al suportului este reglarea mai facila a sondei pt. divesre incarcari ale barcii, de exemplu.
Nu-i asa. Am o barca rigida cu sonda fixata pe ea. Am si o Porta bote pe care car acelasi sonar. Am cumparat doua sonde si cu asta basta.
salut. pina la urma tot n-am inteles cum e mai bine sa fixez sonda direct pe barca sau cu ajutorul unui suport.Mentionez ca am o barca din fibra 4m lungime 1.75latime cu trei chile foarte stabila dar la 49-50km pe ora daca sunt ceva valuri trbuie sa ti o batista in guraca altfel![]()
salut. pina la urma tot n-am inteles cum e mai bine sa fixez sonda direct pe barca sau cu ajutorul unui suport.Mentionez ca am o barca din fibra 4m lungime 1.75latime cu trei chile foarte stabila dar la 49-50km pe ora daca sunt ceva valuri trbuie sa ti o batista in guraca altfel![]()
o intrebare...sunt incepator la capitolul barca si sonar .am luat un mark 5xpro de la zoran si vreau sa il montez pe barca ..asa...
Intrebarea mea este..daca fixez sonda (rigid) pe barca pot merge in glisaj cu barca fara a o deteliora..?![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH